Breda: pech voor Herman ter Harmsel in de vaardigheid

Geplaatst op 04 september 2016 in Mennen & para

Enorme pech voor individueel deelnemer Herman ter Harmsel in de vaardigheid van het WK vierspannen in Breda vanmorgen. Een van de strengen van zijn linkervoorpaard raakte los waarvoor de jury de bel luidde. De menner uit Rijssen had echter niet in de gaten wat er aan de hand was en reed door de volgende kegelpoort en werd geëlimineerd. Ter Harmsel stond op dat moment op de 28ste plaats.

Hans Heus  kwam vanmorgen met slechts 1 afgeworpen balletje en tijdfouten uit de ring en staat op de voorlopige negende plaats van het vaardigheidsklassement. Mark Weusthof liet in totaal 24,60 strafpunten noteren. Bram Chardon koos er voor om vandaag niet aan de start te verschijnen.

Na de eerste 29 deelnemers gaat de Amerikaan James Fairclough aan de leiding in deze pittige vaardigheidsproef van Jeroen Houterman waarin de krappe tijd een sleutelrol speelt. Fairclough tikte er slechts één balletje af en noteerde 4,64 strafpunten voor tijdsoverschrijding.

Om 14.00 uur wordt de wedstrijd vervolgd voor de top 25 beste menners ter wereld. Peter de Ronde bijt na de pauze direct het spits af. Rond 16.00 uur zal de ontknoping van het WK vierspannen in Breda plaatsvinden.

Foto Herman ter Harmsel (Krisztina Horváth)

Categorie: WK Vierspannen 2016

Ander Nieuws

  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019