Extra toelichting herregistratie instructeurs en officials

Geplaatst op 29 november 2016

Vanaf 1 januari 2017 gaat het nieuwe licentiereglement voor instructeurs en officials in. Om de vernieuwde licentie te activeren, moeten instructeurs en officials voor 15 december 2016 een verklaring tekenen in MijnKNHSnl.

Hoe kan ik deze verklaring(en) tekenen als instructeur / official?

Ga naar Mijn KNHS en log in. Vervolgens ga je naar het overzicht met Opleidingen & Evenementen en het Registeroverzicht. Hier zie je een overzicht van je kwalificaties en eventuele licentiepunten. Ga naar Herregistreren en onderteken hier digitaal de verklaring door opnieuw je inloggegevens voor Mijn KNHS in te voeren. Heb je meerdere kwalificaties? Dan moet je deze per stuk ondertekenen om de bijbehorende licentie voor de komende drie jaar te activeren. Let op: nadat alles is ingevuld komt de melding ‘voorlopige herregistratie’ onderaan in beeld. Dit betekent dat de aanvraag in behandeling is bij de KNHS. De herregistratie wordt in januari door de KNHS doorgevoerd.

Waarom moet ik deze verklaring(en) tekenen als instructeur / official?

Herregistratie is nodig omdat er een nieuw licentiereglement voor zowel instructie als officials wordt ingevoerd per 1 januari. Met het ondertekenen van de verklaring geef je aan dat je het nieuwe reglement hebt gelezen en akkoord gaat met de bepalingen. Voor KNHS-officials is de gedragscode gekoppeld aan het licentiereglement, dit is niet van toepassing voor instructeurs. Het ondertekenen moet persoonlijk en handmatig gebeuren en kan niet automatisch worden georganiseerd, dit vanwege de wetgeving omtrent privacy en het gebruik van (externe) mailadressen.

Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/instructeurs/licentie-en-bijscholing/ of neem contact met de afdeling Opleidingen via opleidingen@knhs.nl.

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum