Gezocht: portefeuillehouder recreatiesport regio Zuid-Holland

Geplaatst op 19 februari 2016

De KNHS is er voor alle paardensporters. Ook voor de paardensporter die geen KNHS-wedstrijden rijdt en de liefhebber die graag de natuur in trekt, zetten we ons als KNHS vol overtuiging in. Elke regio krijgt daarom een portefeuillehouder recreatiesport in zijn bestuur die de recreatieve paardensport gaat promoten en jou en maneges gaat betrekken bij activiteiten. We gaan leuke en leerzame producten en evenementen beter op de kaart zetten zoals Enjoy the Ride ritten, Impulsrubrieken, het Ruiter- en Menbewijs en de Paard&Levendag.

Portefeuillehouder recreatiesport; iets voor jou?
Voor regio Zuid-Holland zijn we op zoek naar een portefeuillehouder recreatiesport. Heb je bestuurlijke ervaring en affiniteit met de recreatieve paardensport in de brede zin van het woord, een uitgebreid netwerk in de paardensportwereld in onze regio en een enthousiaste en resultaatgerichte instelling? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

Kijk hier voor het complete functieprofiel, of stuur dit door als je iemand kent die geïnteresseerd is in deze leuke functie. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 maart 2016 via de secretaris van regio Zuid-Holland Mariska van Dijk via het e-mailadres secretaris@knhszuidholland.nl.

Stem mee!
De verkiezing van deze bestuursfunctie staat dit voorjaar bij ons op de agenda. Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook! Dit geldt niet alleen voor verenigingsleden maar ook voor iedereen die een KNHS Ruiter- of Menbewijs heeft. Je bent dan namelijk ook lid van de KNHS. Leden in de regio Zuid-Holland ontvangen uiterlijk 2 weken voor de ALV voorjaarsvergadering op 18 april a.s. een e-mail met een uitnodiging tot stemmen.

Samen zorgen we ervoor dat de mooiste sport van Nederland nog mooier wordt!

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
    Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
    Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore