Gratis behandeling door Body-focus op Paard&Leven

Geplaatst op 26 mei 2016

Op Paard&Leven de doe-dag voor je paard die op 18 juni op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo plaatsvindt kunt je tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.30 uur gratis je paard, hond of jezelf laten behandelen. Paarden worden op stal behandeld, honden en mensen in de stand.

Shiatsu en Biotensor
Body-focus maakt gebruik van een combinatie van Shiatsu en een Biotensor. Shiatsu wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd. Er wordt druk gegeven langs acupunctuurpunten en energiebanen (meridianen). Het werkt net als acupunctuur maar dan zonder naalden. Shiatsu is gebaseerd op eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeswijze en is een holistische geneeswijze. Een groot aantal ziekten en klachten kan met Shiatsu worden behandeld. Het zelfhelend vermogen van het paardenlichaam wordt geactiveerd en het zenuwstelsel tot rust gebracht en laat de balans in het paard terugkeren. Dat dit inderdaad werkt, zul je zelf merken aan je paard na een Shiatsu behandeling.

Wanneer een behandeling voor je paard?

 • Bij o.a. klachten zoals: hoesten, gewichtsproblemen, sloom, huidproblemen en jeuk, kreupelheden, spierklachten en stijfheid, rugklachten, stress, mok, diarree, vocht vasthouden, onregelmatig, artritis/artrose, gedrags-en trainingsproblemen, stalondeugden
 • Preventief en voor ontspanning paard
 • Ter ondersteuning bij revalidatie
 • Pijnbestrijding

Je kunt ook een (gezondheids-) meting met de Biotensor bij jezelf, paard of hond laten doen. Meten is weten! De Biotensor is een uniek meetinstrument, een Biotensormeting kan je veel duidelijkheid verschaffen over de gezondheidstoestand en/of over de oorzaak van klachten.

Inschrijven
Je kunt je aanmelden voor een consult in de stand van Body-focus op Paard&Leven of schrijf je vast in via de website van Body-focus via het inschrijfformulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie over Body-focus op http://body-focus.nl/

Paard&Leven
Kijk voor meer informatie over Paard&Leven op www.knhs.nl/paardenleven. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit evenement? Volg dan het evenement Paard&Leven op Facebook. 

Toegang en parkeren is gratis. Naast leuke workshops met je paard is er ook een leuk showprogramma en uitgebreid strodorp waar je heerlijk kunt shoppen. Paard&Leven is een leuke dag uit voor het hele gezin.

Ander Nieuws

 • Chardonnen op dreef in paasweekend
  Chardonnen op dreef in paasweekend
 • Het aftellen naar het WK vierspannen Limburg2020 in Kronenberg is begonnen
  Het aftellen naar het WK vierspannen Limburg2020 in Kronenberg is begonnen
 • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  Leren paardrijden: Op- en afstijgen