Horse & Country TV lanceert H&C Play in Nederland

Geplaatst op 10 maart 2016

Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in de paardensport en het buitenleven, breidt met de lancering van H&C Play de beschikbaarheid in Nederland uit. Kijkers kunnen zich aanmelden voor H&C Play en de zender online bekijken via hun tablet, smartphone of computer.

H&C Play kun je vinden op: play.handctv.nl.

Deze nieuwe service zorgt ervoor dat kijkers, die hiervoor een abonnement met de zender afsluiten, H&C TV live online kunnen bekijken via de H&C TV website en via de apps die gratis te downloaden zijn in de iOS en de Android app stores.

Kijkers kunnen op deze manier niet alleen de award winnende televisiezender H&C TV bekijken. De nieuwe service biedt ook toegang tot de 10-daagse ‘Catch Up’, waar gemiste programma’s terug te kijken zijn, alsook tot ‘On Demand’, waar losse exclusieve programma’s te zien zijn. Iedere maand introduceert H&C TV 30 uur aan nieuwe programmering op de zender en zo zijn er altijd nieuwe programma’s te zien. Om kijkers de kans te geven met H&C Play kennis te maken is er 60 uur aan gratis programma’s beschikbaar. Op deze manier kunnen kijkers de service eerst uitproberen voordat ze een abonnement hoeven af te sluiten.

Managing Director van H&C TV Richard Burdett: “Horse & Country TV richt zich op een enthousiaste en gepassioneerde groep die actief betrokken is bij de hippische sport en het leven er omheen. H&C Play stelt ons in staat het kanaal ook beschikbaar te maken voor kijkers die de zender momenteel niet kunnen ontvangen. Daarnaast geven we bestaande kijkers op deze manier de mogelijkheid om naar de zender te kijken waar en wanneer ze maar willen.”

H&C Play is beschikbaar voor een eenmalig inschrijfbedrag van €3,99 en een maandelijks abonnement van €3,99. Bezoekers van Indoor Brabant 2016 ontvangen in de stand van H&C TV een speciale introductie aanbieding, namelijk H&C Play één maand gratis en zonder inschrijvingskosten!

Bron: H&C TV, mediapartner van de KNHS

Categorie: H&C TV

Ander Nieuws

  • Kijk CHI Genève live op H&C TV
    Kijk CHI Genève live op H&C TV
  • Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo
    Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo
  • Vul enquête H&C TV in en win VIP-tickets Indoor Brabant!
    Vul enquête H&C TV in en win VIP-tickets Indoor Brabant!