Kijktip: Paardenfans en hoefijzers bij Het Klokhuis om 18:25 uur

Geplaatst op 07 november 2016

Timo probeert zijn ongeluk om te buigen door heel veel hoefijzers op te hangen. Maar de hoefijzers lijken meer ongeluk dan geluk op te leveren. Leonoor vindt het eerst wel interessant als er een paardenfan langskomt maar wordt langzaam gek. Waarom draagt een paard eigenlijk hoefijzers? En moet een paard ook naar de tandarts?

Fotowedstrijd
Aan de Klokhuis Paardenmaand is een wedstrijd verbonden. Kinderen worden in november opgeroepen een zo mooi mogelijke foto van hun paard te maken. Wie geen paard heeft of tegenkomt, mag ook een ander dier op de foto zetten. Paardenfotograaf Arnd Bronkhorst geeft tegen die tijd op hetklokhuis.nl 5 tips om een dier goed te fotograferen. De winnaar wint het Klokhuisboek over paarden!

November paardenmaand bij Het Klokhuis
Jeugdprogramma Het Klokhuis draaft door, en doopt november om tot paardenmaand. Een must see voor alle dierenliefhebbers! In deze maand staat elke vrijdag (en maandag 7 november) in Het Klokhuis het paard centraal. Van paardensport tot paardenonderzoek, van paarden fokken tot paarden fotograferen; presentatrices Dolores en Nienke galopperen langs verschillende onderwerpen.

Kijk de aflevering vanavond om 18.25 uur bij de NTR op NPO Zapp

Meer info: Het Klokhuis

Categorie: Kijktip, tv, Klokhuis

Ander Nieuws

  • Maak kennis met paardensport via AH Sportactie
    Maak kennis met paardensport via AH Sportactie
  • Kijk CHI Genève live op H&C TV
    Kijk CHI Genève live op H&C TV
  • Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo
    Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo