KNHS-FNRS Springcompetitie: Klein Oever levert twee winnaars in eerste regiofinale

Geplaatst op 08 november 2016 in Springen

Claudia Westhof (Klein Oever), Tessa Timmer (RSC Ermelo) en Annelies van der Wolde (Klein Oever) zijn de eerste winnaressen van de regiofinales in de KNHS-FNRS Springcompetitie. Van harte gefeliciteerd!

Tijdens de KNHS-FNRS Springcompetitie strijden de deelnemers in drie categorieën: S40, S60 en S80. Door mee te doen aan de regiofinales kunnen de deelnemers zich proberen te plaatsen voor de halve finale op 22 januari 2017 bij Stal Groenendaal in Bunschoten of misschien wel voor de finale op 11 maart 2017 tijdens Indoor Brabant in Den Bosch. 

De competitie begon op 10 september 2016 met landelijke voorrondes tijdens Horse Event, in november en december gevolgd door regiofinales. De eerste van de vier regiofinales was afgelopen zondag bij RSC Sneek. De KNHS-FNRS Springcompetitie is voor ruiters en amazones die bij een FNRS Ruitersportcentrum rijden, minimaal een F4-diploma en een geldig ruiterpaspoort hebben, maar geen KNHS startpas. De competitie wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd. Meer informatie, zoals de competitiekalender en locaties, uitslagen en competitiebepalingen, staat op www.knhs.nl/springcompetitie.

Categorie: KNHS-FNRS Springcompetitie

Ander Nieuws

  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Springruiters maken zich op voor titelstrijd in Mierlo
    Springruiters maken zich op voor titelstrijd in Mierlo
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019