Kom naar de Bixiedag en vergeet je bakblik niet!

Geplaatst op 02 mei 2016

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zo ver.. de Bixiedag! Deze dag vol met ponyplezier op het KNHS-centrum in Ermelo mag je écht niet missen. Misschien doe je wel mee met je pony aan de Bixie-rubrieken of volg je één van de vele leuke lessen.

Doe je niet mee? Dan ben je ook van harte welkom. Kom met je hele familie gezellig een dagje uit naar Ermelo. Het belooft fantastisch weer te worden, parkeren en toegang zijn gratis en er is genoeg te doen. Kom lekker shoppen in het gezellige strodorp, leef je uit op het springkussen en kom kijken bij alle lessen die gegeven worden. Zorg ervoor dat je het hoogtepunt van de dag, de ponyversierwedstrijd niet mist! Om 12.30 uur en 17.30 uur verschijnen de mooiste combinaties in de ring.

Demo en meet en greet met Mark Stuiver
Mark Stuiver komt met zijn prachtige Knabstrupper merrie Bella naar de Bixiedag. Samen geven zij om 12.00 uur een demonstratie en legt Mark je uit hoe je met vrijheidsdressuur nog meer uit je paard kunt halen. Om 13.00 uur is er een meet en greet met Mark in het strodorp. Dit is je kans om Mark alles te vragen wat je altijd al had willen weten. Je kunt met hem op de foto en een handtekening vragen.

Kom een paardentaart maken
Net als vorig jaar kan je je eigen paardentaart maken. Wij zorgen voor de ingrediënten, je moet alleen zelf een bakblik meenemen. Deze workshop is gratis en iedereen mag meedoen, óók als je niet deelneemt aan de Bixiedag. Inschrijven is niet nodig.
Natuurlijk staan er ook pony’s voor je klaar waarop je tegen een kleine vergoeding een rondje kunt rijden.

Startlijsten vind je op www.inschrijfsysteem.nl.
Meer weten over de Bixiedag? Kijk op www.knhs.nl/bixiedag hier vind je ook het programma van de hele dag.

Tot woensdag!

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum