Kom naar de Bixiedag, ook leuk zonder eigen pony!

Geplaatst op 05 april 2016

Dit jaar wordt al voor de achtste keer de Bixiedag in Ermelo gehouden. Op 4 mei staat op het Hippisch Centrum in Ermelo alles in het teken van ponyplezier. Als je van pony’s houdt, dan mag je deze enorm leuke dag in de meivakantie zeker niet missen. Heb je geen eigen pony, dan ben je ook van harte welkom.

Je kunt meedoen aan de voltigeles of doe mee aan de gratis workshop paardentaarten maken. Vergeet niet zelf een bakblik mee te nemen. Kom lekker shoppen in het gezellige strodorpje, leef je uit op het springkussen en kom kijken bij alle lessen die gegeven worden. Natuurlijk staan er ook pony’s voor je klaar waarop je tegen een kleine vergoeding een rondje kunt rijden.

Heb je wel een eigen pony, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op de Bixiedag. De inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kunt je nog wel aanmelden in verschillende rubrieken zoals De Bixie begeleidingsproef, Bixie A en B1 proeven, Bixie springen AA en A, voltige, endurance conditietest, mennen, dressuur, vaardigheid en marathon en paardenvoetbal. Geef je op via het e-mailadres evenementen@knhs.nl. Kijk op www.inschrijfsysteem.nl om te zien welke plekken er nog beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want vol=vol.

Toegang en parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op  www.knhs.nl/bixiedag

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
    Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
    Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore