Nieuwe data cursus EHBO Paard: 7 en 14 oktober 2016

Geplaatst op 06 mei 2016

Op vrijdag 7 oktober en op vrijdag 17 oktober 2016 organiseert de KNHS samen met DAP Bodegraven weer de populaire 1-daagse cursus EHBO Paard op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Wil je meer weten over gezondheid en ziektes van paarden? Dan is dit echt iets voor jou. Je leert onder andere aandoeningen en ziektes herkennen, medicijnen toedienen en verbanden aanleggen.

De 1-daagse cursus EHBO-Paard is van 13.30-21.00 uur. In de middag wordt de theorie behandeld en 's avonds oefen je in kleine groepen de praktijk onder leiding van dierenartsen van DAP Bodegraven.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN
Iedereen die lid is van de KNHS en ouder is dan 16 jaar kan zich inschrijven voor deze cursus via de Opleiding & Evenementenkalender in MijnKNHS. Nog geen lid? De cursus kost € 70,- incl. btw, koffie en thee, een warme maaltijd en materiaalgebruik tijdens de praktijklessen. Ook krijg je een certificaat van deelname. Het boek EHBO-Paard is niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je bij inschrijving voor de cursus in Mijn KNHS direct het boek bestelt, dan krijg je 20% korting. Het boek EHBO-Paard krijg je dan aan het begin van de cursus uitgereikt. 

OPTIONEEL EHBO-PAKKET
Je kunt op de cursusdag zelf een EHBO-pakket aanschaffen dat door DAP Bodegraven en de KNHS is samengesteld.

Categorie: EHBO

Ander Nieuws

  • #Woensdagwelzijnsweetje EHBO bij kleine wondjes
    #Woensdagwelzijnsweetje EHBO bij kleine wondjes
  • Cursus EHBO bij paarden op 1 februari 2019
    Cursus EHBO bij paarden op 1 februari 2019
  • Winnaars boek EHBO-paard bekend
    Winnaars boek EHBO-paard bekend