Nieuwe serie KNHS Dressuurcompetities start in december

Geplaatst op 08 november 2016 in Dressuur & para

In december 2016 gaan er weer drie KNHS dressuurcompetities van start: de KNHS-MDH Kostendrukkers Cup, de KNHS-Felix Hippische Juristen Cup en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

 • De KNHS-MDH Kostendrukkers Cup is een competitie voor Junioren (14 t/m 18 jaar) vanaf Z2-niveau en voor Young riders (16 t/m 21 jaar) vanaf ZZ-Licht niveau. De KNHS-Felix Hippische Juristen Cup is voor ponyruiters (t/m 16 jaar) op Z2-niveau. Beide competities stimuleren de ontwikkeling van de jeugd in de dressuursport én zijn selectiecriteria voor kadervorming. 
 • De KNHS-Para Dressuur Trophy kent dit jaar een iets andere opzet dan voorgaande jaren: de kwalificatiewedstrijden zijn namelijk vervallen. In plaats daarvan is er van december t/m mei iedere maand een competitiewedstrijd, gevolgd door de finale in juni. Ook deze selectiewedstrijden komen in aanmerking voor kadervorming.

Wil je niks missen over jouw favoriete discipline? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief dressuur en ontvang de belangrijkste nieuwtjes in je mailbox.

Meer over de dressuurcompetities

Kijk op https://www.knhs.nl/disciplines/dressuur/dressuurcompetities/.  Daar staat alle informatie over de startgerechtigdheid, wanneer de wedstrijden zijn en hoe je je kunt inschrijven.

Ander Nieuws

 • Nicole den Dulk terug aan het front
  Nicole den Dulk terug aan het front
 • Derde overwinning op rij voor Evi van Rooij in de KNHS-Felix Hippisch Cup
  Derde overwinning op rij voor Evi van Rooij in de KNHS-Felix Hippisch Cup
 • IK Ermelo 2019: KNHS Indoorkampioenschappen gaan 2 maart van start
  IK Ermelo 2019: KNHS Indoorkampioenschappen gaan 2 maart van start