NK Enkelspan paarden 2016 in Deurne

Geplaatst op 03 februari 2016 in Mennen & para

De KNHS heeft het Nederlands Kampioenschap enkelspan paarden 2016 toegewezen aan de organisatie van de bekende menwedstrijd in Deurne. Het NK maakt onderdeel uit van de klasse 4 samengestelde menwedstrijd op het NHB in Deurne van zaterdag 14 tot en met maandag 16 mei 2016.

Tijdens het Pinksterweekend staan de terreinen van het hippisch centrum in Deurne geheel in het teken van de mensport. Na een jaar van afwezigheid op de wedstrijdkalender ontvangt de organisatie gedurende drie dagen de nationale mentop met als hoogtepunt het NK enkelspan paarden. De prestaties van de deelnemers worden door bondscoach Ad Aarts (Liessel) duidelijk meegenomen in de selectie voor het Wereldkampioenschap, dat van 3 tot en met 7 augustus wordt verreden in het Oostenrijkse Piber.

De wedstrijd, inclusief de acht hindernissen tellende marathon, wordt verreden op dezelfde prachtige  terreinen waar voorheen de Nederlandse Kampioenschappen in Deurne werden gehouden. Titelverdediger voor het NK enkelspan is Saskia Siebers (Maarheeze) met Axel.

Foto Titelverdediger Saskia Siebers (Rinaldo de Craen)

Categorie: kampioenschap

Ander Nieuws

  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019