NK Jachtpaarden bij Paleis Soestdijk

Geplaatst op 17 maart 2016

Op zaterdag 16 april 2016 wordt voor de 32e keer het NK Jachtpaarden gehouden in het bos achter paleis Soestdijk. Dit unieke evenement op deze prachtige locatie is de afsluiting van het (slip)jacht seizoen.

Hier strijden de leden van de Jachtvereniging Soestdijk, Koninklijke Nederlandsche Jacht Vereeniging, de Midland Hunt en de Veluwe Hunt in de Masters Klasse om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Jachtpaarden’. Daarnaast is er ook nog een Members klasse waar de nationaal kampioen uit voortkomt.

Het programma begint vroeg in de ochtend en loopt door tot circa 18.30 uur. Uiteraard ontbreekt de demonstratie van de meute, dit jaar van de Koninklijke Nederlandsche Jacht Vereeniging, hierbij niet. Voor het programma, foto’s van vorig jaar, het bestellen van digitale toegangskaarten en overige informatie: zie de geheel vernieuwde website www.nkjachtpaarden.nl. Of volg het evenement op www.facebook.com/nkjachtpaarden.

Op de foto: Huntsman Gert Lourens (rechts) met first whip Rick Saurens, whipper-in Monique van den Hoeven en de Meute der KNJV.

Bron: NK Jachtpaarden

Categorie: NK Jachtpaarden

Ander Nieuws

  • NK Dressuur Gelderland van 23 tot en met 26 mei in Ermelo
    NK Dressuur Gelderland van 23 tot en met 26 mei in Ermelo
  • Alle nationale kampioenen van 2018!
    Alle nationale kampioenen van 2018!
  • Datum NK Dressuur 2019 bekend
    Datum NK Dressuur 2019 bekend