NK Jachtpaarden bij Paleis Soestdijk

Geplaatst op 17 maart 2016

Op zaterdag 16 april 2016 wordt voor de 32e keer het NK Jachtpaarden gehouden in het bos achter paleis Soestdijk. Dit unieke evenement op deze prachtige locatie is de afsluiting van het (slip)jacht seizoen.

Hier strijden de leden van de Jachtvereniging Soestdijk, Koninklijke Nederlandsche Jacht Vereeniging, de Midland Hunt en de Veluwe Hunt in de Masters Klasse om de felbegeerde titel ‘Nederlands Kampioen Jachtpaarden’. Daarnaast is er ook nog een Members klasse waar de nationaal kampioen uit voortkomt.

Het programma begint vroeg in de ochtend en loopt door tot circa 18.30 uur. Uiteraard ontbreekt de demonstratie van de meute, dit jaar van de Koninklijke Nederlandsche Jacht Vereeniging, hierbij niet. Voor het programma, foto’s van vorig jaar, het bestellen van digitale toegangskaarten en overige informatie: zie de geheel vernieuwde website www.nkjachtpaarden.nl. Of volg het evenement op www.facebook.com/nkjachtpaarden.

Op de foto: Huntsman Gert Lourens (rechts) met first whip Rick Saurens, whipper-in Monique van den Hoeven en de Meute der KNJV.

Bron: NK Jachtpaarden

Categorie: NK Jachtpaarden

Ander Nieuws

  • Springruiters maken zich op voor titelstrijd in Mierlo
    Springruiters maken zich op voor titelstrijd in Mierlo
  • NK Jachtpaarden wordt weer uniek
    NK Jachtpaarden wordt weer uniek
  • Kaartverkoop NK Dressuur Gelderland van start
    Kaartverkoop NK Dressuur Gelderland van start