O-status Outdoor Brabant verlengd

Geplaatst op 04 september 2016 in Mennen & para

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en Outdoor Brabant hebben voor nog eens vier jaar de overeenkomst verlengd om de prachtige wedstrijd in Breda te voorzien van de O-status voor het mennen. Deze O-status houdt in dat er in Breda de enige officiële internationale landenwedstrijd vierspannen in Nederland gehouden wordt.

Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS, en Cees Meeuwis, voorzitter van Outdoor Brabant, tekenden zondagmiddag na het finaleonderdeel van het WK Vierspannen de overeenkomst die beide partijen bindt.

Maarten van der Heijden licht toe: “Iedere nationale federatie mag bij de internationale paardensportbond FEI per discipline één wedstrijd aanmelden voor de organisatie van een officiële landenwedstrijd. Wij hebben als KNHS vertrouwen in Outdoor Brabant en zijn dan ook blij dat we onze samenwerking weer kunnen verlengen.”

Voorzitter Cees Meeuwis vult hem aan: “We hebben als Outdoor Brabant grote ambities voor de toekomst. De mensport is schitterend en we willen met Outdoor Brabant een internationaal toonaangevend evenement zijn en blijven. Achter het beroemde Aken willen we de nummer twee zijn in de mondiale mensport. De verlenging van dit contract is voor ons een bewijs dat de KNHS ook het vertrouwen in ons heeft. Ik weet zeker dat we dat waar gaan maken.”

Meer informatie: www.outdoorbrabant.nl.

Ander Nieuws

  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
  • Deelnemers internationale wedstrijden 8 t/m 14 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 8 t/m 14 april 2019