Opleiding jurylid endurance en TA mennen en endurance

Geplaatst op 28 december 2016

De KNHS zoekt Technisch Afgevaardigden (TA's) voor endurance en mennen en juryleden endurance.

Opleiding technisch afgevaardigde

Als Technisch Afgevaardigde (TA) ondersteun en adviseert je wedstrijdorganisaties bij het organiseren van wedstrijd. De TA is het eerste aanspreekpunt voor de wedstrijdorganisatie. Tijdens de wedstrijddag(en) houdt de TA Mennen toezicht op het technisch verloop van de wedstrijd en is hier verantwoordelijk voor.

Wanneer?
De opleiding is op zaterdag 4 februari 2017 op het KNHS-centrum in Ermelo. Endurance is van 10.00 tot 12.00 en mennen van 10.00 tot 13.00 uur. 

Voor wie?
Als TA ben je minimaal 30 jaar oud. Om TA Mennen te worden ben je al jurylid marathon/SWM en/of parcoursbouwer mennen, voor endurance zoeken we kandidaten die minimaal 5 jaar actief zijn als jurylid endurance. 

Inschrijven
Schrijf je in voor de opleiding TA via MijnKNHS.nl

Juryopleiding Endurance

Naast de opleiding tot TA is er ook weer een juryopleiding voor de discipline endurance. Ben je minimaal 21 jaar of ouder en voorkeur niet ouder dan 55 jaar, lid van de KNHS en heb je minimaal 1x meegedaan aan een endurancewedstrijd? Dan is deze functie misschien iets voor jou. Stuur een hippisch cv met motivatiebrief naar opleidingen@knhs.nl. De intakegesprekken voor deze opleiding zijn op zaterdag 4 februari 2017 vanaf 15:00 uur op het KNHS-centrum in Ermelo. 

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
    Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
    Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore