Rabo Beloften op herhaling

Geplaatst op 18 februari 2016 in Dressuur en KNHS

Afgelopen weken hebben de dressuurruiters die deelnemen aan de Rabo KNHS Nationale Beloftentrainingen hun vorderingen getoond op het KNHS-centrum in Ermelo. In een proefgerichte clinic reden de Beloften een proef die werd beoordeeld door Monique Peutz, Mascha Reijs of Adriaan Hamoen. Bondscoaches Tineke Bartels (Jeugd) en Joyce Heuitink (para-dressuur) keken mee en voorzagen de deelnemers van tips.

Tineke Bartels vertelt: “ik vond het een hele waardevolle aanvulling in het volgsysteem van deze ruiters. Het is goed om tussentijds te zien wat met de lessen uit de Regiotrainingen gedaan wordt. Het is ook goed om dat in een wedstrijdachtige situatie te doen, in de ring moet het immers gebeuren.”

Ook Joyce Heuitink was blij met dit trainingsmoment. “De trainingen zijn super nuttig. Het is voor de ruiters heel leerzaam en voor ons goed om te zien hoeveel vooruitgang de combinaties hebben geboekt.” 

Op woensdag 20 april wordt de terugkomdag georganiseerd. Op deze dag maken de huidige Beloften kans om zich direct weer te selecteren voor het volgende seizoen Rabo KNHS Nationale Beloftentrainingen. 

Informatie Rabo Talentenplan

Categorie: Rabo Talentenplan

Ander Nieuws

  • Wedstrijden gezocht voor pilot jeugdrubrieken dressuur
    Wedstrijden gezocht voor pilot jeugdrubrieken dressuur
  • Hippiade 2019: Kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online!
    Hippiade 2019: Kampioenschapsreglement springen en dressuur staat online!
  • Ga met minder stress en meer plezier op wedstrijd!
    Ga met minder stress en meer plezier op wedstrijd!