Sanne de Jong voorlopig vijfde op WK Le Lion d'Angers

Geplaatst op 20 oktober 2016 in Eventing

Vijf combinaties vertegenwoordigen Nederland op het wereldkampioenschap jonge eventingpaarden in Le Lion D’Angers. Bij de zesjarigen zijn dat Merel Blom (Aalten) met Ceda, Sanne de Jong (Aalsmeer) met het eigen fokprodukt Flash en Willemina Petter (Maarsbergen) met Fulco. Bij de zevenjarigen heeft Blom The Quizmaster bij zich, die vorige jaar zilver won en De Jong heeft hier Enjoy onder het zadel.

De vijf paarden kwamen gisteren goed door de keuring en vandaag heeft de eerste helft van de zesjarigen de dressuur gereden. In het tussenklassement heeft Sanne de Jong met Flash de vijfde positie ingenomen met 49.3 punten. Merel Blom bezet met Ceda de zestiende plaats. Morgenvroeg om 9.00 uur komt Willemina Petter met Fulco als eerste van de tweede groep in de ring. Via de live-stream te volgen.

De eerste groep zevenjarigen beginnen vanmiddag aan hun dressuurproeven. Zowel Merel Blom als Sanne de Jong komen morgenmiddag met hun paarden aan de start. Merel om 14.32 uur en Sanne is als laatste om 16.53 uur.

Klik hier voor de live-stream

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen.

Foto Dirk Caremans

Ander Nieuws

  • Reglementswijzigingen eventing per 1 maart 2019
    Reglementswijzigingen eventing per 1 maart 2019
  • Deelnemers internationale wedstrijden 4 t/m 10 februari 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 4 t/m 10 februari 2019
  • Overzicht hippische kaders per 1 februari 2019
    Overzicht hippische kaders per 1 februari 2019