Selectieprocedure KNHS Indoorkampioenschap 2017 klasse ZZ-Zwaar t/m Lichte Tour bekend

Geplaatst op 18 oktober 2016 in Dressuur

De selectieprocedure (inclusief de data en locaties van de selectiewedstrijden) voor de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur klasse ZZ-Zwaar t/m Lichte Tour is bekend.

De selectiewedstrijden voor de KNHS Indoorkampioenschappen dressuur klasse ZZ-Zwaar en Lichte Tour zijn in november 2016, december 2016 en januari 2017. Per selectieweekeinde zijn er drie locaties die een selectiewedstrijd organiseren. Als combinatie mag je per weekend op maximaal 1 selectiewedstrijd starten. Zit de locatie vol, dan kun je meedoen op een andere locatie. Let op: dubbel inschrijven is niet toegestaan.

De selectieprocedure inclusief de data en locaties van de selectiewedstrijden is inmiddels als PDF gepubliceerd op de nieuwe website www.indoorkampioenschappen.nl. In dat document staat alle informatie over de data, locaties, het meedoen aan en inschrijven voor de selectiewedstrijden. Inschrijven gaat zoals gebruikelijk via MijnKNHS.nl. Tip: Neem de vraagprogramma's van de selectiewedstrijden vooraf goed door, vooral als het gaat om informatie over het inschrijven en de sluitingsdatum. Eén week voor de wedstrijd wordt de startlijst op MijnKNHS.nl gepubliceerd.

De KNHS kampioenschappen zelf zijn in het weekend van 25 en 26 februari 2017 op het KNHS-centrum in Ermelo. Alle combinatie veel succes met de selectie!

www.indoorkampioenschappen.nl

Hou voor alle informatie over het kampioenschap de website indoorkampioenschappen.nl in de gaten.

Categorie: KNHS Indoorkampioenschappen 2017, Subtop

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
    Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Nieuw! Toezichthouders op dressuurwedstrijden
    Nieuw! Toezichthouders op dressuurwedstrijden