Start nieuwe serie KNHS springcompetities in januari

Geplaatst op 08 november 2016 in Springen

In januari 2017 gaan de KNHS-Luzac Jeugdcompetitie en de KNHS-Hartog Lucerne Trophy weer beginnen. Beide competities hebben het doel om de springsport voor de jeugd te ontwikkelen en de doorstroming te bevorderen.

De competitiebepalingen zijn gereed en de wedstrijdkalenders gevuld. Heb jij interesse om mee te doen? Schrijf je dan in via MijnKNHS.nl!

De KNHS-Luzac Jeugdcompetitie
De KNHS-Luzac Jeugdcompetitie is er voor de categorieën Young riders, Junioren, Children en Pony’s. Door de (competitie)wedstrijden kunnen de (kader)combinaties zich voorbereiden op de internationale sport. De competitiewedstrijden worden verreden op representatieve wedstrijden en hebben een progressief karakter: de wedstrijden worden, in overleg met de bondscoach en de parcoursbouwer, richting de finale technischer en zwaarder gebouwd.
» Meer over deze competitie

De KNHS-Hartog Lucerne Trophy
De KNHS-Hartog Lucerne Trophy 2017 is een springcompetitie voor ruiters met D-pony's op Z-niveau. Het belangrijkste doel is het bevorderen van een betere doorstroming naar de klasse ZZ en kadervorming. Deelnemers in deze competitie krijgen punten voor hun rijstijl. De beoordeling van de rijstijl en het geven van tips wordt gedaan door een bekende ruiter of trainer.
» Meer over deze competitie

Meer informatie
Kijk op knhs.nl/springen → springcompetities. Daar staat alle informatie over de startgerechtigdheid, wanneer de wedstrijden zijn en hoe je je kunt inschrijven. Wil je niks missen over jouw favoriete discipline? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief dressuur en ontvang de belangrijkste nieuwtjes in je mailbox.

 

Ander Nieuws

  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Springruiters maken zich op voor titelstrijd in Mierlo
    Springruiters maken zich op voor titelstrijd in Mierlo
  • Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 15 t/m 21 april 2019