Succesvolle examens KNHS Ruiter- en Menbewijs op drie locaties

Geplaatst op 19 april 2016

Afgelopen zondag 17 april werden er weer op drie plaatsen Ruiter- en Menbewijs examens afgenomen. Met succes! Bijna iedereen is geslaagd en kan nu veilig met het paard of de aanspanning de weg op.

Na weken oefenen en studeren was het afgelopen weekend eindelijk zover. Zeven pupillen van menschool Soest gingen op voor het KNHS Menbewijs examen. Met positief resultaat want zij zijn allemaal geslaagd voor de theorie en bijna allemaal geslaagd voor de praktijk. Slechts één persoon hoeft herexamen te doen. Ook bij de Prinses Margriet Manege in Westerbork werd er enthousiast gemend. Maar liefst zeven kandidaten hebben hier hun KNHS Menbewijs behaald.

Bij de Larense Manege in Laren vond afgelopen weekend het Ruiterbewijsexamen plaats. Ook hier hebben de kandidaten een geweldige prestatie geleverd. Zij zijn allemaal geslaagd. De KNHS feliciteert alle kandidaten met de behaalde resultaten!

Voordelen KNHS Ruiterbewijs
Met je KNHS Ruiterbewijs op zak ga je niet alleen veilig de weg op met je paard, maar profiteer je ook nog eens van heel veel voordeel. Je bent automatisch compleet verzekerd op, naast en rondom je paard met een aanvullende ongevallendekking, een aanvullende WA-verzekering en rechtsbijstandverzekering. Je kunt meedoen aan gratis opfriscursussen en je krijgt korting op toegangskaarten voor evenementen zoals Horse Event, Paard&Koets en Jumping Amsterdam. Ook ontvang je vier keer per jaar het totaal vernieuwde blad Paard&Sport. Klik hier voor alle voordelen van het KNHS Ruiter- en Menbewijs.

Wil jij ook je KNHS Ruiter- of Menbewijs halen? Kijk dan voor meer informatie en de geplande examens en opleidingen op www.knhsruiterbewijs.nl of www.knhsmenbewijs.nl.

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Op- en afstijgen
    Leren paardrijden: Op- en afstijgen
  • Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
    Francisca den Elzen opnieuw de sterkste in KNHS-Witte Van Moort Para Men Trophy
  • Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore
    Fleur Holleman wint met Bora-Bora pony Grand Prix Gorla Minore