Suus Kuyten tweede in Goubergh Grand Prix

Geplaatst op 06 februari 2016 in Springen

Met de tweede plaats in de tweesterren Goubergh Grand Prix in Roosendaal was Suus Kuyten met de hengst Cabachon de beste Nederlandse combinatie. Landgenoten Albert Voorn en Franklin Posmus drongen ook door tot de barrage waarin acht combinaties vochten om de hoofdprijs. Die ging naar de Belgische ruiter Thierry Goffinet met Arthuur Jh Z.

De Nederlanders waren in de meerderheid op de startlijst (25 van de 52) van de tweesterren Goubergh Grand Prix. In de barrage was dit overtal verdwenen en ging de hoofdprijs naar onze Zuiderbuur Thierry Goffinet. In de barrage bleef de Belg foutloos met Arthuur Jh Z in de tijd van 36.11 seconden. Suus Kuyten (Laren, NH) en haar hengst Cabachon volgden met een tijd van 37.53 wat goed bleek voor de tweede plaats.

Albert Voorn (Sevenum) maakte een mooie rentree op internationaal niveau met Freebird door als vijfde te eindigen. Hun tijd was sneller (37.15 sec) dan Kuyten, maar in de barrage werd een springfout gemaakt. Franklin Posmus (Zuidoostbeemster) was op plaats zeven de derde Nederlander. In de barrage maakte maakte Posmus’ paard So It Be twee springfouten.

Klik hier voor de volledige uitslag

Ander Nieuws

  • Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 februari 2019
    Deelnemers internationale wedstrijden 18 t/m 24 februari 2019
  • IK Ermelo 2019: KNHS Indoorkampioenschappen gaan 2 maart van start
    IK Ermelo 2019: KNHS Indoorkampioenschappen gaan 2 maart van start
  • Harrie Smolders’ Emerald met sportpensioen
    Harrie Smolders’ Emerald met sportpensioen