Voordeel voor KNHS-leden op nieuw online paardensportplatform Universal Horse Data

Geplaatst op 01 juli 2016

Op 2 augustus gaat Universal Horse Data van start. Het internetplatform is een combinatie van social media, Google en Marktplaats voor paardensporters en hippische ondernemingen wereldwijd.

Op Universal Horse Data kunnen zowel particulieren als bedrijven hun eigen profiel aanmaken. Daarmee kunnen zij interessante personen of bedrijven volgen, berichten delen en hun aanbod zoals paarden en producten plaatsen. “Van rijbroeken tot topsportpaarden worden aangeboden op het platform, maar ook berichten van volgers en actualiteiten over de paardenwereld worden getoond op de persoonlijke pagina die volledig naar eigen interesse is in te richten. Universal Horse Data heeft alles voor en rondom de paardensport en fokkerij, op alle niveaus, nationaal en internationaal. Het doel is de paardenwereld transparanter en toegankelijker maken.”, aldus oprichter Bert van Wanrooij.

KNHS-leden profiteren van de samenwerking tussen Universal Horse Data en de bond. Het gebruik van Universal Horse Data is gratis maar voor het wereldwijd en doelgroepgericht promoten van producten en diensten worden kosten in rekening gebracht. Hiervoor ontvangen KNHS-leden een promotietegoed! Aanmelden kan vanaf half augustus.   

Ander Nieuws

  • Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
    Houd je paard in vorm door Hippische Leergang Massagetechniek *Video*
  • Startlijst Bixiedag 2019 online
    Startlijst Bixiedag 2019 online
  • Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum
    Heropening ruiter- en fietspad vanaf Nationaal Hippisch Centrum