­ Anton Binnenmars begint aan nieuwe uitdaging - KNHS

Anton Binnenmars begint aan nieuwe uitdaging

Geplaatst op 20 juni 2017

Anton Binnenmars, sinds 2015 directeur breedtesport bij de KNHS, begint per 1 juli 2017 aan een nieuwe uitdaging. Na tweeënhalf jaar bij de KNHS gewerkt te hebben en daarvoor diverse jaren bij de KNVB, maakt Anton nu de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap.

Binnenmars kijkt tevreden terug op zijn tijd bij de KNHS. “Ik heb met veel plezier bij de KNHS gewerkt. Ik ben een sportman in hart en nieren en heb het een enorme uitdaging gevonden om als directeur breedtesport aan de slag te gaan bij een van de grotere sportbonden van Nederland. Na mijn jarenlange ervaring in sportorganisaties is het voor mij nu tijd om de volgende stap te zetten. Ik wil mij gaan richten op strategie ontwikkeling, coaching en adviestrajecten voor diverse organisaties. Dit ga ik doen als zelfstandige en sluit mij aan bij adviesbureau Return on Projects.” Anton bedankt iedereen voor de prettige samenwerking en wenst de KNHS alle goeds toe.

Algemeen directeur Rens Plandsoen dankt Anton voor zijn inzet voor de paardensport. “Ik heb Anton leren kennen als een zeer ervaren en deskundige organisatie strateeg en een geweldige verbinder. We zullen hem missen bij de KNHS maar wensen hem uiteraard veel succes toe bij zijn nieuwe uitdaging.”

De KNHS beraadt zich de komende periode over de invulling van de ontstane vacature. Tot die tijd zal het huidige directieteam van de KNHS samen met de medewerkers zorg dragen voor de voortgang van de werkzaamheden en projecten die onder Anton vielen.

Ander Nieuws

  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
  • Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
    Inschrijving WK Jonge Dressuurpaarden geopend
  • Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 20 t/m 26 maart 2023