Aspirant-instructeur worden? Zet de eerste stap en schrijf je in voor 1 oktober!

Geplaatst op 25 september 2017

Wil jij aspirant-instructeur worden? Je kunt direct examen doen of een cursus volgen in Deurne, Rucphen, Buinen en Oudkarspel. Inschrijven voor de cursus kan nog tot 1 oktober.

Was jij al van plan om je diploma Aspirant-instructeur te halen? Dat kan door direct examen te doen, maar je kunt ook meedoen een cursus op locatie. Je krijgt dan lessen die je op de examens voorbereiden. Nieuw dit jaar is de cursus Aspirant Manege Instructeur. Deze opleiding is voor jou als je graag wilt leren lesgeven op een manege. Je leert alle basisvaardigheden om les te kunnen geven aan groepen. Inschrijven kan nog tot 1 oktober voor Deurne, Rucphen, Buinen en Oudkarspel. Voor Barneveld en Lunteren is al een wachtlijst, dus wacht niet te lang! 

Inschrijven

Inschrijven van via de opleidingenkalender in MijnKNHS. Zoek op 'aspirant' of kies voor 'opleidingen' in het submenu.

Schrijf je in voor de cursus

Over Aspirant-instructeur

De opleiding Aspirant-instructeur is bedoeld voor wie in de toekomst de instructeursopleiding wil volgen en zeker wil weten over voldoende kennis en vaardigheden te beschikken. Ook is de opleiding tot Aspirant–instructeur geschikt als je op korte termijn gediplomeerd wilt zijn, bijvoorbeeld omdat je lesgeeft of les gaat geven op een accommodatie met een veiligheidscertificaat.

Met het diploma Aspirant-Instructeur kun je:

Alles over Aspirant-instructeur

 

Categorie: aspirant-instructeur

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: De fasen van een sprong
    Leren paardrijden: De fasen van een sprong
  • Kort verslag dressuurforum 16 september 2019
    Kort verslag dressuurforum 16 september 2019
  • Eventingruiters TeamNL maken het spannend
    Eventingruiters TeamNL maken het spannend