Bijscholingen voor instructeurs, wat kun je nog verwachten in 2017?

Geplaatst op 11 april 2017

Maar liefst 350 instructeurs zijn afgelopen maand bijgeschoold op vier verschillende locaties in Nederland. Gemist? Niet getreurd, want er komen nog veel meer interessante bijscholingen aan.

De bijscholingen in maart gingen over Sport&Spel, de KNHS ruiteropleidingen en het KNHS Ruiterbewijs. Carlijn de Boer, Renee Bottelier en Merel van Kooten gaven met hulp van leuke combinaties in de rijbaan enthousiast uitleg over deze onderwerpen.

Binnenkort volgen er meer bijscholingen. Zo gaat bondscoach Rien van der Schaft het hebben over goed paardrijden en komt in het najaar bijscholing over lesgeven aan kinderen. In mei of juni staat paardrijles aan ruiters met autisme gepland en in juni een bijscholing over Sport&Spel voor western. 

Alle data en aanvullende informatie komen in de Opleidingen & Activiteitenkalender in MijnKNHS.nl, dus hou die goed in de gaten! 

Categorie: bijscholing

Ander Nieuws

  • Barbara Wielders over ‘Kinderen en Paarden: Over het nest, de bril en achteroverleunen’ tijdens KNHS Instructeurscongres 2019
    Barbara Wielders over ‘Kinderen en Paarden: Over het nest, de bril en achteroverleunen’ tijdens KNHS Instructeurscongres 2019
  • Bijscholing voor manege-instructeurs
    Bijscholing voor manege-instructeurs
  • Eerste dag voor instructeurs zeer geslaagd!
    Eerste dag voor instructeurs zeer geslaagd!