­ Bronzen speld voor Reina en Gerard Limburg - KNHS

Bronzen speld voor Reina en Gerard Limburg

Geplaatst op 24 januari 2017

Reina Limburg en haar man Gerard Limburg werden zaterdagavond vlak voor het begin van de Grote Prijs tijdens het concours hippique Indoor Hartje Drenthe te Beilen in de schijnwerpers gezet. De twee bestuursleden van de organiserende vereniging Stroomruiters ontvingen de bronzen draagspeld van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond, KNHS

Stroomruiters-voorzitter Bert Vos reikte die speld uit aan zowel Reina Limburg alsmede Gerard Limburg. De twee zetten zich al heel veel jaren in tijdens diverse pony- en paardensportevenementen van de Stroomruiters. Gerard Limburg is al dertig jaar penningmeester van de paardensportvereniging de Stroomruiters. Zijn echtgenote Reina voert al 25 jaar het wedstrijdsecretariaat. Daarnaast is Reina ook al vele jaren actief voor de Regio Drenthe tijdens de regiokampioenschappen. In het najaar van 2016 is ze toegetreden tot het bestuur van de kring ZuidWest Drenthe.

“Op haar kan altijd een beroep worden gedaan”, aldus Stroomruitervoorzitter Vos.

Na de overhandiging van de spelden aan beide bestuursleden werd het tweetal in een open vierwielige wagen door de hoofdring van Indoor Hartje Drenthe gereden.

Foto’s: Henk Lomulder
Bron: PSV De Stroomruiters

Categorie: bronzen speld, Regio Drenthe

Ander Nieuws

  • 5 Hippische Helden uit Zuid-Holland
    5 Hippische Helden uit Zuid-Holland
  • KNHS-vereniging De Hoge Devel uitgelicht
    KNHS-vereniging De Hoge Devel uitgelicht
  • Alle data Regiokampioenschappen Indoor 2020
    Alle data Regiokampioenschappen Indoor 2020