­ Data NK Enkelspan, Tweespan en Ponymennen bekend - KNHS

Data NK Enkelspan, Tweespan en Ponymennen bekend

Geplaatst op 23 december 2017 in Mennen & para

Het KNHS Bestuur heeft voor 2018 Nederlandse kampioenschappen mennen toegewezen aan de wedstrijdorganisaties van Hulsberg en Oirschot.

Afgelopen jaar organiseerde Menvereniging Zuid Limburg het NK Tweespannen in het Limburgse Hulsberg. De KNHS heeft daar nu het NK Enkelspan aan toegevoegd. De menners zullen om de nationale titels strijden van 14 tot en met 16 september 2018. Dan weten Antonie ter Harmsel en drievoudig kampioene Saskia Siebers of zij hun titel kunnen prolongeren.

Voor de ponymenners wordt het NK verreden op de fraaie locatie in Oirschot van 17 tot en met 19 augustus 2018. De organisatie is in handen van Stichting Promotie Aangespannen Noord-Brabant. Traditiegetrouw wordt er gestreden om drie nationale titels in het enkelspan, tweespan en vierspan pony mennen. Afgelopen jaar werd het NK Ponymennen bestempeld als enerverend toen respectievelijk Annegreet Zaayer, Cas Hendriks en Jan de Boer de titel voor zich opeisten. Het belooft op voorhand al een spannende strijd te worden nu er in 2018 geen internationale kampioenschappen op het programma staan.

Foto Jan de Boer door Krisztina Horvath

Ander Nieuws

  • Opnieuw O-status voor Driving Valkenswaard International
    Opnieuw O-status voor Driving Valkenswaard International
  • Diverse data voor Nederlandse kampioenschappen bekend
    Diverse data voor Nederlandse kampioenschappen bekend
  • Vanaf maandag 8 februari Online Menproeven Beoordelen
    Vanaf maandag 8 februari Online Menproeven Beoordelen