­ De Peelbergen host gelijktijdig CSI en menwedstrijd - KNHS

De Peelbergen host gelijktijdig CSI en menwedstrijd

Geplaatst op 10 mei 2017 in Springen , Mennen & para

Het Equestrian Centre de Peelbergen dubbelt komend weekend met twee verschillende disciplines. Op het terrein van het ECdP zal in de zandpistes van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei een internationaal springconcours plaatsvinden. Op het naastgelegen Grandorse terrein worden de nationale menwedstrijden ‘Horst’ verreden.

Met de continue ontwikkeling van het Equestrian Centre de Peelbergen en het  Grandorse biedt Kronenberg steeds meer mogelijkheden voor paardensporters in de breedste zin van het woord. Met het internationaal en NK-mennen kreeg het eerder ongebruikte deel van het terrein al een waardige vuurdoop halverwege april. Dit weekend zal het centrum wederom host spelen voor de mensport in de klassen L, M en Z. Gelijktijdig staat er, zoals bijna iedere maand op het ECdP, een internationaal springconcours met CSIYH, CSI1* & CSI2* rubrieken op het programma.

Voor het internationale springconcours hebben zich ruiters uit alle hoeken van de wereld ingeschreven, waaronder bekende namen als Zweeds Olympiër Rolf-Göran Bengtsson en de Ierse topruiter Darragh Kenny. Voor zowel de spring- als menwedstrijd is het hoogtepunt op zondag. De marathon van het mennen staat de hele dag gepland op het Grandorse terrein, terwijl de 1.45m Grote Prijs in zandpiste Arena West rond 15.30 uur aanvangt.

Programma en de deelnemerslijsten van het CSI  

Programma en meer informatie over het mennen 

Bron: persbericht ECdP

Ander Nieuws

  • NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
    NHC oefendressuur en oefenspringen in Ermelo op Eerste Paasdag
  • IJsbrand Chardon wint bij seizoenstart in Exloo
    IJsbrand Chardon wint bij seizoenstart in Exloo
  • Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2
    Liveblog KNHS Indoorkampioenschappen 2023 - Week 4, dag 2