­ De Peelbergen voegt extra CSI toe aan indoorkalender - KNHS

De Peelbergen voegt extra CSI toe aan indoorkalender

Geplaatst op 06 september 2017 in Springen

Met negen internationale springwedstrijden op de agenda was er dit jaar al veel te springen in Kronenberg. Toch heeft het Equestrian Centre de Peelbergen besloten een extra concours te organiseren. Het additionele CSI wordt verreden van 23 tot en met 26 november, aansluitend aan het CSI dat van 16 tot en met 19 november al op de kalender stond.

In april was het hippisch centrum het decor van een twee weken durende Spring Tour. De mogelijkheid om twee opeenvolgende weken te starten werd enthousiast ontvangen door de deelnemers en krijgt zodoende een vervolg. De toevoeging van de wedstrijd brengt twee extra Longines Ranking proeven naar het ECdP. En het totaal te verdelen prijzengeld voor de internationale springruiters in de maand november komt hiermee maar liefst op 173.200 euro totaal. Met deze zet maakt de organisatie zowel het outdoorseizoen, door de nieuwe graspiste, en het indoorseizoen extra aantrekkelijk.

Het eerstvolgende CSI op de agenda vangt aanstaande donderdag 4 september aan. Voor de CSI2*, CSI1* en CSIYH1* proeven, waaronder twee Longines Ranking-rubrieken, hebben zich bijna 200 ruiters uit 38 landen opgegeven. Daaronder bevinden zich niet alleen lokale grootheden, maar tevens is de beste presterende amazone van de Europese kampioenschappen; de voor Israël rijdende Danielle Goldstein, van de partij. Ook de Deense EK-ruiter Sören Pedersen zal aan de start verschijnen. Traditiegetrouw sluit het CSI op zondagmiddag af met de 1.45m Grote Prijs die rond 15.15 uur aanvangt.

Voor meer informatie kijk op: www.peelbergen.eu/csi-september-2017

Bron en foto persbericht Equestrian Centre de Peelbergen

Ander Nieuws

  • Verslag Springforum 7 november 2022
    Verslag Springforum 7 november 2022
  • Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
    Gouden WK-team Paradressuur, zilveren WK-springteam, Sanne Voets en van Joyce van Rooijen-Heuitink maken kans op Sportprijzen NOS | NOC*NSF
  • Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten
    Finale KNHS-Hartog Trophy op 17 december in Bunschoten