­ De regiokampioenschappen in volle gang! - KNHS

De regiokampioenschappen in volle gang!

Geplaatst op 31 juli 2017

In augustus en september zijn de KNHS kampioenschappen breedtesport voor springen, dressuur, mennen, voltige en endurance. Die kampioenschappen heten “Hippiade” en zijn traditiegetrouw op het KNHS-centrum in Ermelo. Om zich te plaatsen voor de kampioenschappen dressuur, springen en mennen proberen deelnemers in het hele land zich te selecteren via de KNHS Regiokampioenschappen en Districtskampioenschappen.

Wanneer zijn de KNHS Regiokampioenschappen dressuur en springen?

Juli

Augustus

Wanneer zijn de districtskampioenschappen voor het mennen?

Tijdens de Hippiade worden bij het mennen de onderdelen dressuur en vaardigheid gereden en ieder mendistrict organiseert daarvoor een districtskampioenschap. Deze kampioenschappen zijn inmiddels begonnen:

Selectie voltige en endurance

Voor de Hippiade voltige en endurance verloopt het selectieproces anders. Bij voltige konden voltigeurs zich plaatsen door mee te doen aan nationale voltigewedstrijden, die inmiddels zijn afgesloten. Bij endurance kunnen combinaties zich voor de Hippiade plaatsen door tussen 1 maart en 1 augustus mee te doen aan bepaalde KNHS endurancewedstrijden.De beste combinaties krijgen een startplaats, de resterende startplaatsen worden aangevuld via het KNHS Endurance verenigingskampioenschap. Een overzicht van de deelnemers aan de Hippiade komt op www.hippiade.nl.

Foto: KNHS regio Zeeland

Kijk voor alle informatie op www.hippiade.nl

Categorie: regiokampioenschappen, Hippiade 2017

Ander Nieuws

  • Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
    Witte van Moort wordt hoofdsponsor Hippiade 2022
  • Liveblog Hippiade zaterdag - Terugblik
    Liveblog Hippiade zaterdag - Terugblik
  • Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend
    Voorlopige startlijsten Hippiade Mennen, Dressuur en Springen zijn bekend