­ Doe je mee? Ride&Run 28 oktober in Deurne - KNHS

Doe je mee? Ride&Run 28 oktober in Deurne

Geplaatst op 05 oktober 2017 in Buitenrijden

De hardloopschoenen kunnen weer uit de kast, de mountainbikebanden weer worden opgepompt en de ruiters mogen weer in het zadel! Noteer het maar alvast in je agenda: op zaterdag 28 oktober vindt de najaarseditie van Ride&Run plaats. Deze keer verkassen we naar het zuiden van het land, met nieuwe routes vanaf Hippisch Centrum Deurne.

Wat is Ride&Run?
Tijdens Ride & Run komen recreatie en sport op ludieke wijze samen. Meedoen en het werken aan je fitheid is het belangrijkste. Ben jij net zo sportief als je paard? De tijden worden bijgehouden en komen na afloop online, maar er is geen prijsuitreiking. De invulling is simpel: een team bestaande uit een ruiter te paard en één of twee hardlopers/mountainbikers leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette, onverharde route af van 5, 10 of 20 kilometer (5 en 10k rennen, 20k fietsen). Hoe gezellig is het om samen met je vriend(in), stalgenoot of een van je ouders mee te doen?!

Meer informatie
Houd www.rideandrun.nl in de gaten, want daar publiceren we meer informatie over de routes, faciliteiten en inschrijvingen. Of meld je aan voor ons Facebookevent, zo blijf je automatisch op de hoogte. #RideAndRun2017 
Let op! De inschrijving sluit op 9 oktober!

10 redenen om mee te doen met Ride&Run
Yes, de inschrijving voor de najaarseditie van Ride & Run is gestart. Misschien heb je jezelf al lang opgegeven, of wellicht denk je erover na je op te geven maar twijfel je nog. Deurne, is dat niet te ver weg? Ben ik wel klaar om mee te doen? Wat is er eigenlijk zo leuk aan Ride & Run? Stop met deze twijfels! Ride & Run, daar moet je gewoon aan meedoen, en wel hierom:

 1. Iedereen kan meedoen
 2. Nieuwe routes
 3. Nieuwe afstanden
 4. Voel je fit
 5. Korting voor KNHS-leden en Bit abonnees
 6. Afwisseling
 7. Stalling en overnachting mogelijk
 8. Geniet van de herfst
 9. Behaal je doel
 10. Leuke extra’s

Lees meer

Buitenrijden met je paard: Ga goed voorbereid op pad
Om je met je paard voor te bereiden op Ride & Run kun je het beste gewoon naar buiten gaan met je paard en kilometers maken. In het Bit-boek ‘Ervaar het buiten trainen’ geeft hippisch auteur Joyce Heuitink een aantal tips om rekening mee te houden als je naar buiten gaat met je paard.

Lees meer

 

Creatieve conditietraining: Klaas voor Ride&Run!
Voorbereiden op Ride & Run, gewoon lekker buiten gaan trainen toch? Wist je dat je op stal ook heel goed kunt trainen? Er zijn namelijk een aantal dingen die zowel ruiter, hardloper als mountainbiker kunnen trainen op stal. Romy Froma heeft een spring- en trainingsstal en verzorgt daarnaast trainingen op het gebied van ruiterfitheid. Ze geeft tips over hoe je op een creatieve, simpele manier aan je conditie kunt werken in de aanloop naar Ride & Run.

Lees meer

 

Handige trainingsapps
Waarschijnlijk ben je al hard aan het trainen voor Ride & Run. Wist je dat er een heleboel handige apps zijn die je hierbij goed kunnen helpen? Ze maken het trainen niet alleen makkelijker, maar ook nog eens leuker. Hierbij een paar handige apps die niet alleen tijdens het trainen voor Ride & Run handig zijn om te gebruiken, maar die ook in het dagelijks leven goed van pas komen

Lees meer

 

Overnachten en stalling
Als je een lange reis met de trailer achter de rug hebt is het natuurlijk hartstikke fijn als je je paard van de trailer kunt halen en in een stal kunt zetten. Dit behoort dan ook tot de mogelijkheden van Hippisch Centrum Deurne. Sterker nog, dat is niet de enige optie. Jij en je paard kunnen namelijk ook in Deurne overnachten, en er zo een gezellig weekendje weg van maken!

Lees meer

 

Categorie: Ride&Run, buitenrijden

Ander Nieuws

 • Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
  Bereden Politie Nederland geeft richtlijnen voor buitenrijden
 • PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
  PaardenPodium Optimaal genieten in de natuur *Video*
 • Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende
  Adopteer je route in de gemeente Heeze-Leende