­ EK Pony´s 2017: Dressuur- en eventingruiters goed op dreef - KNHS

EK Pony´s 2017: Dressuur- en eventingruiters goed op dreef

Geplaatst op 28 juli 2017 in Dressuur & Para , Eventing

Vandaag waren en bij de dressuur en eventing op het EK pony´s dan geen medailles te verdelen, de wedstrijd onderdelen waren er niet minder belangrijk om. Voor de dressuur werd deel één van de individuele proef verreden, de eventers reden de cross.

Dressuur
Vandaag is het eerste deel van de individuele wedstrijd voor de dressuurcombinaties verreden. Na dit eerste deel van het deelnemersveld, waarin alle Nederlandse combinaties door een ongelukkige loting al aan de start kwamen, staat Marten Luiten met Movie Star nu derde met 73.268%. Sam Oudhof scoorde met Bodethal´s Kosima 72.00% en staat zesde. De andere twee Nederlandse amazones staan direct daarachter op plaats 7 en 8 en daarmee nog keurig in de top tien. Brandy Bos kreeg met Charming Foret 71.463% en Micky Schelstraete met Elin´s Noncisdador 69.488%.
Morgen komen er nog 31 combinaties aan de start. De beste 18 combinaties, met een maximum van drie per land, gaan door naar de Kur die zondag verreden wordt.

Alle uitslagen zijn te vinden op www.kaposvarpony2017.hu

Eventing
Bij de eventing kwamen alle vier de Nederlandse combinaties kwamen keurig over de finish en het team staat is geklommen naar de vierde positie. De Fransen gaan oppermachtig aan de leiding in de teamstrijd. Individueel is Britt van Rijsewijk met Orchid´s Tiger Sun op plaats 13 de hoogst geplaatste Nederlandse. Op plaats 16 staat Elise Otto met Orchid´s Megan. Kristy Snepvangers staat met Chanel op plaats 22. De drie Nederlandse amazones reden allen een keurige foutloze cross met alleen wat strafpunten voor tijdsoverschrijding., Okke Peemen kreeg met HipHop een weigering en staat nu op plaats 33. De Engelse Georgina Herrling gaat in het individuele klassement aan de leiding. Morgen volgt voor de eventers de afsluitende keuring en het springen.

Uitslagen van de eventing zijn  te vinden op www.rechenstelle.de  

Foto Marten Luiten met Movie Star door Eventingphoto.com

 

Ander Nieuws

  • WK Herning: Zilver voor Frank Hosmar in kür op muziek
    WK Herning: Zilver voor Frank Hosmar in kür op muziek
  • WK Herning: Zilver in Kür geeft Lotte Krijnsen fenomenale afsluiting WK-debuut
    WK Herning: Zilver in Kür geeft Lotte Krijnsen fenomenale afsluiting WK-debuut
  • WK Herning: Sanne Voets soeverein naar goud in kür op muziek
    WK Herning: Sanne Voets soeverein naar goud in kür op muziek