­ Finale KNHS-FNRS Springcompetitie op 25 maart in Ermelo - KNHS

Finale KNHS-FNRS Springcompetitie op 25 maart in Ermelo

Geplaatst op 02 november 2017 in Springen

De Springcompetitie is in volle gang. De eerste regioselectie is afgelopen zondag verreden bij Manege Middenhof in Maassluis. Stal Sintels kwam als best springend ruitersportcentrum uit de bus. De komende maanden staan er nog drie regioselecties op de agenda. Tijd om alvast na te gaan denken over de finale op 25 maart.

De finale is op het KNHS-centrum in Ermelo, tijdens de KNHS Indoorkampioenschappen. Samen maken we er een onvergetelijke dag van voor alle finalisten en jullie fans! Het belooft een groot feest te worden in Ermelo, met muziek, demo’s en clinics van bekende springruiters en andere leuke activiteiten. Ook fijn: toegang en parkeren op het KNHS-centrum is gratis, dus al je vrienden kunnen komen kijken! Dat is de moeite waard, want niet alleen de ruiters, ook de fans kunnen toffe prijzen winnen. Hou onze website en social media in de gaten voor meer informatie.

Op Manege Middenhof in Maassluis werd op zondag 29 oktober de eerste regioselectie verreden van de Springcompetitie. Beste 10 deelnemers in de rubrieken S40, S60 en S80 plaatsten zich voor de halve finale op zondag 21 januari 2018 bij Stal Groenendaal in Bunschoten. Klik hier voor de volledige uitslag

 

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: De fasen van een sprong
    Leren paardrijden: De fasen van een sprong
  • Titelverdedigers van start bij NK voor springruiters
    Titelverdedigers van start bij NK voor springruiters
  • WK Jonge Springpaarden 2020 in Lanaken gaat niet door
    WK Jonge Springpaarden 2020 in Lanaken gaat niet door