­ Greenpoint tekent sponsorcontract met KNHS, De Kostendrukkers verlengt - KNHS

Greenpoint tekent sponsorcontract met KNHS, De Kostendrukkers verlengt

Geplaatst op 04 augustus 2017 in Dressuur & Para en KNHS

Vandaag ondertekenden Helga van Peperstraten van Greenpoint Group uit Oude-Tonge, Sandra Zoutendijk van De Kostendrukkers uit Rotterdam en KNHS-directeur Topsport Maarten van der Heijden het contract dat beide sponsors vanaf 1 januari 2018 voor drie jaar aan de KNHS verbindt. De contract-ondertekening tijdens het WK Jonge Dressuurpaarden in Ermelo verzekert komende seizoenen de doorgang van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup voor Junioren en Young riders in de dressuursport.

De Kostendrukkers was de afgelopen drie jaar al sponsor van deze jeugdcompetitie en verlengt het contract met een periode van drie jaar. Greenpoint is een nieuwe sponsor van de KNHS en vervangt volgend jaar Meulendijks Rondhout als competitiesponsor. “Het is belangrijk dat dressuurcombinaties een kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaring op doen op een hoger niveau. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup biedt deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen,” aldus beide sponsors.

De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel om de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en is een belangrijke competitie voor de kadervorming. “Deze competitie waarborgt een hoog niveau van wedstrijden die van groot belang zijn voor kadervorming en gezonde concurrentie. Fijn dat deze competitie gecontinueerd kan worden dankzij deze beide sponsors,” zegt Maarten van der Heijden.

De finale van de KNHS-MDH Kostendrukkers Cup 2017 werd verreden op zaterdag 1 juli bij Den Goubergh in Roosendaal en werd gewonnen door Young Rider Esmee Donkers en Junior Daphne van Peperstraten. De kalender van de KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018 wordt in het najaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie over alle KNHS-dressuurcompetities op: www.knhs.nl/dressuur.

Greenpoint Group
Greenpoint is een 100% duurzaam en innovatie tankstation concept met zowel fossiel brandstoffen als alternatieve brandstoffen met een multicard tanksysteem. Greenpoint ontwikkelt en exploiteert stations langs snelwegen en op grote logistieke hotspots in Europa om te komen tot zero emissie vervoer. Greenpoints Fuels en Energy levert en produceert hernieuwbare brandstoffen zoals CNG, LNG en Bio-CNG, Bio LNG en 100% duurzame waterstof en elektriciteit. Informatie: www.greenpointgroup.nl.

De Kostendrukkers
De Kostendrukkers B.V. is een drukkerij, gespecialiseerd in de vervaardiging van zelfklevende etiketten in allerlei soorten, die dagelijks hun weg vinden door heel Europa. De focus ligt daarbij voornamelijk op de agro- en petrochemische markten. De Kostendrukkers draagt de sport, met de paardensport in het bijzonder, een warm hart toe. Door middel van sponsoring op kleine schaal proberen zij sportclubs en individuele sporters te steunen in hun sportieve ontwikkeling, om zo tot bijzondere prestaties te kunnen komen. Informatie: www.kostendrukkers.nl.

Foto: Digishots

Categorie: competitie, sponsors

Ander Nieuws

  • Verslag dressuurforum 27 februari 2023
    Verslag dressuurforum 27 februari 2023
  • Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 januari 2023
    Deelnemers internationale wedstrijden 9 t/m 15 januari 2023
  • Deelnemers KNHS Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam bekend
    Deelnemers KNHS Para Dressuur Trophy Jumping Amsterdam bekend