­ Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo - KNHS

Horse & Country TV in november 'zender van de maand' bij Ziggo

Geplaatst op 02 november 2017

Horse & Country TV, de televisiezender die gespecialiseerd is in de paardensport en het buitenleven, is in november 2017 ‘Zender van de Maand’ bij Ziggo. Dit houdt in dat de zender de hele maand is opengesteld voor alle digitale Ziggo-abonnees! H&C TV is te zien op kanaal 136.

Om dit te vieren, kun je vijf keer twee VIP-kaarten voor Jumping Amsterdam winnen, waar de FEI-wereldbekerkwalificatie dressuur wordt verreden! Ga snel naar de Facebookpagina van Ziggo en reageer op de post over H&C TV, en misschien ga jij naar het evenement! Plaats hier een reactie.

Ben jij abonnee bij Ziggo? Ga dan snel naar kanaal 136 en geniet van 24/7 paardenprogramma’s! Lees meer op de site van Ziggo.

Meer informatie over H&C TV
Met Horse & Country TV kun je 24 uur per dag genieten van de paardensport. Deze zender brengt niet alleen de hoogtepunten van de beste internationale sportwedstrijden zoals de FEI Wereldbekerwedstrijden en de Global Champions Tour, maar laat ook verhalen achter de schermen zien. Zo zijn er verschillende Yard Talk afleveringen waarin bekende ruiters van verschillende disciplines vertellen over hun leven en de sport. Masterclass-afleveringen zitten boordevol met tips.

Ook internationale horsemanshiptrainers zoals Monty Roberts, Pat en Linda Parelli en Annemarie van der Toorn zie je op Horse & Country TV. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Horse & Country TV zendt onder andere de afleveringen van Black Beauty, The Saddle Club en de Penny TV Show uit.

Met het ruime aanbod van H&C TV hoef je je nooit meer te vervelen! Horse & Country TV is deze maand Zender van de Maand bij Ziggo. Normaal gesproken kun je Horse & Country vinden in het Movie & Series XL pakket. Dit is het meest complete tv-pakket van Ziggo en is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max.

Bron: Horse & Country TV, mediapartner van KNHS

Categorie: H&C TV

Ander Nieuws

  • Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
    Wie is volgens jou 'KNHS Talent van het jaar 2022'? Stem nu!
  • Kijk CHI Genève live op H&C TV
    Kijk CHI Genève live op H&C TV
  • Vul enquête H&C TV in en win VIP-tickets Indoor Brabant!
    Vul enquête H&C TV in en win VIP-tickets Indoor Brabant!