­ Indoor Brabant onderdeel Rolex Grand Slam - KNHS

Indoor Brabant onderdeel Rolex Grand Slam

Geplaatst op 12 maart 2017 in Springen

Vandaag werd bekend gemaakt dat Indoor Brabant zich aansluit bij de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Hiermee is Indoor Brabant het vierde evenement in deze Grand Slam naast de drie ‘groten’ van de wereld: CHIO Aken in Duitsland, CSIO Spruce Meadows ‘Masters’ in het Canadese Calgary en CHI Geneva in Zwitserland, de thuisbasis van Rolex.

“We hadden ons geen betere partner kunnen wensen,” zei Linda Southern-Heathcott, president van de Steering Committee van de Rolex Grand Slam of Show Jumping. “Wat alle hele grote evenementen altijd heeft verenigd is de passie voor de sport, de liefde voor de paarden en een lange traditie op het allerhoogste niveau. Daarom is Indoor Brabant de perfecte vierde partner: het biedt een uitzonderlijk goede infrastructuur, het heeft een lange historie en trekt elk jaar de beste ruiters van de wereld aan.”

Indien een ruiter drie opeenvolgende Grands Prix weet te winnen ontvangt hij een extra bonus van 1 miljoen euro, wint hij ze alle vier dan wint hij maar liefst 2 miljoen euro.  Er is ook een bonus van €500.000 beschikbaar voor de ruiter die twee Grote Prijzen achter elkaar wint.  

Uitbreiden
Indoor Brabant groeit wederom uit zijn jas. Daarom is er besloten om er een hal bij te bouwen, die de naam Gerrit Jan Swinkels zal dragen naar de in mei 2015 overleden oud-voorzitter van Indoor Brabant.

Meer informatie over de Rolex Grand Slam.

Bron: Indoor Brabant

Categorie: Rolex Grand Slam

Ander Nieuws

  • Maikel van der Vleuten derde in Grote Prijs Valkenswaard
    Maikel van der Vleuten derde in Grote Prijs Valkenswaard
  • Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 mei 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 mei 2021
  • Peelbergen nieuwe locatie kwalificatie Longines EEF Series
    Peelbergen nieuwe locatie kwalificatie Longines EEF Series