­ Inschrijving Paard&Leven 2017 opent 13 april - KNHS

Inschrijving Paard&Leven 2017 opent 13 april

Geplaatst op 11 april 2017

Op 17 juni is alweer de vijfde editie van Paard&Leven op het KNHS-centrum in Ermelo. Tijdens deze leuke doe-dag met paarden kan je meedoen aan verschillende workshops met en zonder eigen paard. De inschrijving opent op donderdag 13 april om 8 uur. Wees er snel bij want sommige onderdelen zijn snel vol.

 

Paard&Leven is een unieke dag met 21 verschillende workshops waarin je onder andere kennis kunt maken met nieuwe disciplines zoals TREC en Working Equitation. Misschien heb je altijd al eens een schriktraining willen doen met je paard of willen proberen of grondwerk iets voor je is. Je kunt je houding en zit verbeteren door plaats te nemen op een Dressuur Simulator of Flexchair. Er zijn ook dressuur-, spring-, reining-, men-, en crosslessen waar je aan mee kunt doen. Ga je graag de natuur in met je paard? Sla dan de Enjoy the Ride rit over de Ermelose heide niet over. Alle clinics en informatie hierover vind je op www.knhs.nl/paardenleven.

Gratis clinic voor KNHS Ruiter- en Menbewijshouders
KNHS Ruiter en Menbewijshouders mogen gratis meedoen aan een clinic naar keuze tijdens Paard&Leven. (m.u.v. de Dressuur Simulator en Flexchair). De KNHS biedt houders van het KNHS Ruiter- en Menbewijs elk jaar gratis bijscholing aan, dit jaar in de vorm van een clinic tijdens Paard&Leven. Om gebruik te maken van de gratis clinic hoef je alleen maar het vakje 'gratis clinic' aan te vinken tijdens het invullen van je gegevens tijdens het aanmelden. Je vindt dit nummer op je KNHS Ruiter- of Menbewijspas of in Mijn KNHS.

Speciaal voor menners
Tijdens deze editie van Paard&Leven zijn er heel veel clinics speciaal voor menners. Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om de leidsels in handen te nemen of heb je een Menbewijs en wil je je kennis opfrissen? Schrijf je dan in voor de clinic ‘kennismaking met Menbewijs en opfriscursus’. Je krijgt les met een ervaren enkelspan. Ook kun je met je eigen aanspanning deelnemen aan een marathon-, dressuur,- of vaardigheidles. Houd je van buitenrijden probeer dan eens menTREC of geniet van een prachtige route over de Ermelose heide met een Enjoy the Drive rit.

Inschrijven
Ben je enthousiast over Paard&Leven? Schrijf je dan op tijd in. Alle informatie over de verschillende clinics vind je op www.knhs.nl/paardenleven. De inschrijving start op donderdag 13 april om 8.00 uur via inschrijfsysteem.nl. Wees er snel bij want elk jaar is een groot aantal onderdelen snel vol.

Wil je liever komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! Alle workshops zijn vrij toegankelijk voor publiek, je kunt shoppen in het gezellige strodorp en je kunt op het hoofdterrein genieten van een spectaculair showprogramma. Toegang en parkeren is gratis.

Als je je aanmeldt bij het Paard&Leven evenement op Facebook blijf je automatisch op de hoogte en kan je gelijk je vrienden uitnodigen.

 

 

Ander Nieuws

  • Veel politieke eensgezindheid tijdens het verkiezingsdebat ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’
    Veel politieke eensgezindheid tijdens het verkiezingsdebat ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’
  • Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
    Corona-update: Lichte verruiming maatregelen, buitensporten in groepen van vier toegestaan voor volwassenen vanaf 27 jaar
  • Coronavirus en paardensport
    Coronavirus en paardensport