­ Iris van der Horst nieuwe voorzitter KNHS Enduranceforum - KNHS

Iris van der Horst nieuwe voorzitter KNHS Enduranceforum

Geplaatst op 03 november 2017 in Endurance

Het KNHS Enduranceforum heeft een nieuwe voorzitter: Iris van der Horst. Iris volgt Wendy van den Barselaar op, die de rol van voorzitter de afgelopen drie jaar vervulde.

Iris van der Horst uit Smilde is sinds 2009 actief in de endurancesport. Vanwege haar ervaring is Iris een waardevolle aanvulling voor het sportforum. “Gezien de populariteit van de endurancesport in het buitenland, wil ik graag mijn bijdrage leveren om de groei van de sport ook in Nederland te stimuleren en naar een hoger niveau te tillen,” motiveert Iris haar kandidaatstelling.

De KNHS is zeer verheugd met de aanstelling van Iris van der Horst als voorzitter van het KNHS Endurancevoorzitter. “Met Iris krijgen het forum een voorzitter die veel ervaring heeft met leidinggeven en de endurancesport,” zegt disciplinespecialist Lisanne Kooiker-Leene. “Ook willen we Wendy van den Barselaar enorm bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren.”

Het Enduranceforum
Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het Enduranceforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Lisanne Kooiker-Leene. Ben je lid van de KNHS en heb je een idee, suggestie of onderwerp dat je graag aan het enduranceforum wil voorleggen? Neem dan contact op met de vertegenwoordigers in het forum. Je vindt de contactgegevens op: www.knhs.nl/wedstrijden/disciplines/endurance/enduranceforum/

Categorie: enduranceforum

Ander Nieuws

  • Diverse Nederlandse kampioenschappen paardensport afgelast door coronacrisis
    Diverse Nederlandse kampioenschappen paardensport afgelast door coronacrisis
  • Verslag enduranceforum  27 januari 2020
    Verslag enduranceforum 27 januari 2020
  • Deelnemers internationale wedstrijden 10 t/m 16 februari 2020
    Deelnemers internationale wedstrijden 10 t/m 16 februari 2020