­ Johnny Pals wint tweesterren Grote Prijs Roosendaal - KNHS

Johnny Pals wint tweesterren Grote Prijs Roosendaal

Geplaatst op 17 december 2017 in Springen

Johnny Pals was met de negenjarige hengst Chat Botte du Ruisseau Z de snelste van de vier foutlozen in de tweesterren Grote Prijs van de Christmas Show Den Goubergh in Roosendaal en mocht daarna de hoofdprijs in ontvangst nemen. Vijftien combinaties reden de barrage. Daarin eindigde KNHS Talententeamlid Kevin Jochems op de derde plaats met Captain Cooper.

Met negen Nederlanders in de 15 combinaties tellende barrage was er volop kans voor een thuisoverwinning in de Grote Prijs van Roosendaal, de tweede week op rij van de Christmas Show Den Goubergh.
KNHS Talententeamlid Kevin Jochems reed met Captain Cooper als eerste foutloos in de barrage. Zijn resultaat werd verbeterd door de Fransman FrancoisXavier Boudant. Johnny Pals reed met de hengst Chat Botte du Ruisseau Z bijna een seconde sneller dan de Fransman en liet alle balken in de lepels. Het leverde Pals de overwinning op. Het was de tweede Nederlandse zege in het hoofdnummer van de Christmas Show nadat Piet Raymakers jr. vorig week nipt de zege pakte. Vandaag eindigde Raymakers op plaats vier met Van Schijndel’s Dominus. Joy Lammers maakte de top 5 compleet met de merrie Winny als snelste vierfouter.

Klik hier voor de volledige uitslag

Foto: Johnny Pas en Chat Botte du Ruisseau Z (www.digishots.nl)

Ander Nieuws

  • KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
    KNHS-Hartog Trophy: ‘Sommige ruiters onderscheiden zich nu al’
  • Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
    Mooie winnaars in KNHS Topsport competitie
  • Verslag Springforum 16 januari 2023
    Verslag Springforum 16 januari 2023