­ Jouw stem telt! Wat vind jij van de nieuwe dressuurproeven? - KNHS

Jouw stem telt! Wat vind jij van de nieuwe dressuurproeven?

Geplaatst op 01 mei 2017 in Dressuur & Para

Vorig jaar april zijn de nieuwe dressuurproeven (F-proeven en BB tm ZZ-Zwaar) geïntroduceerd, misschien heb je er al een aantal gereden of gejureerd. Nu een jaar na het invoeren zijn we benieuwd naar de mening van onze ruiters en juryleden over de nieuwe proeven en de dressuurproeven app. Daarom houden we een enquête.

Wij verwachten zo een goed beeld te krijgen van de tevredenheid over de nieuwe dressuurproeven en de dressuurproeven app in de praktijk. De uitslag van de enquête gebruiken we voor de doorontwikkeling van de nieuwe dressuurproeven zodat deze proeven in de toekomst nog beter aan de wensen van onze ruiters en juryleden voldoen.  

Voordat de nieuwe dressuurproeven zijn ontwikkeld heeft het dressuurforum in elke regio de wensen van zowel de ruiters als de juryleden geïnventariseerd. Deze wensen en een aantal  uitgangspunten zoals meer aandacht voor harmonie en ontspanning in de proeven, de vrije keuze van lichtrijden of doorzitten in de klasse B en L, korter en vloeiender lopende proeven en meer afwisseling in de proeven, hebben tot de nieuwe dressuurproeven geleid.

Rijd of jureer je dressuurwedstrijden (F-proeven en BB tm ZZ-Zwaar), dan willen we je vragen om de enquête over de nieuwe proeven en de dressuurproeven app in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten. Jouw antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt en je persoonlijke gegevens delen we uiteraard niet met derden.

De enquête is inmiddels gesloten


Over de dressuurproeven app
Met de KNHS Dressuur app bereid je je optimaal voor op je dressuurwedstrijd. In de app vind je alle KNHS-proeven van de klassen BB tm ZZ-Zwaar, afdelingsdressuur, menproeven klasse B t/m ZZ, verplichte onderdelen kür op muziek, vrije proeven voor 4-, 5- en 6-jarige paarden en de nieuwe F-proeven: klasse F1 t/m F15.

Je kunt de proeven inspreken zodat je eenvoudig de proeven kunt oefenen op het tempo van je eigen paard. Daarnaast bevat de app veel video’s met uitleg over de te rijden oefeningen en lijnen. De app kost eenmalig €4,99 en is verkrijgbaar in de AppStore (voor iOS) en in de Google Play Store (voor Android).

Download iPhone app via App via App Store
Download Android app via Google Play

Klik hier voor meer informatie over de functionaliteiten van de dressuurproeven app.

Ander Nieuws

  • Programma finale KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie bekend
    Programma finale KNHS-Roelofsen Horse Trucks Dressuur Competitie bekend
  • Vier para-dressuurpaarden vastgelegd door N.O.P.
    Vier para-dressuurpaarden vastgelegd door N.O.P.
  • Uijtewaal, Schakel, Krijnsen en Nobel bovenaan bij KNHS Para Dressuur Trophy Almelo
    Uijtewaal, Schakel, Krijnsen en Nobel bovenaan bij KNHS Para Dressuur Trophy Almelo