­ KNHS en HV Polo worden partners in buitenrijden - KNHS

KNHS en HV Polo worden partners in buitenrijden

Geplaatst op 31 augustus 2017

Vandaag tekenden Rens Plandsoen, algemeen directeur KNHS, en Sven Cobben, CEO van HV Equestrian, een samenwerkingscontract waardoor beide partijen partners worden op het gebied van buitenrijden. Doel hierbij is om het buitenrijden te stimuleren en zoveel mogelijk ruiters enthousiast te maken voor het buitenrijden in de Nederlandse natuur.

De KNHS en HV Polo bundelen de krachten om samen een online buitenrijplatform te ontwikkelen waar paardensport liefhebbers alles kunnen vinden over de mooiste ruiterpaden en routes, de beste tips, de absolute ‘must haves’, de leukste events op het gebied van buitenrijden en spectaculaire ruitervakanties. Kortom de plek om te zijn als je van paardrijden in de natuur houdt.

“Buitenrijden is een belangrijk speerpunt van de KNHS. Het is één van de mooiste onderdelen van het paardrijden. Niet voor niets worden er 17 miljoen buitenritten per jaar gereden. We vinden het dan ook ontzettend mooi dat een sterk merk als HV Polo samen met de KNHS het buitenrijden in Nederland verder wil ontsluiten en promoten.”, aldus Rens Plandsoen.

Sven Cobben vult aan: “Veel van onze klanten genieten dagelijks met hun paard van het buitenrijden - in mooie kleding en heerlijk buiten in de natuur! We zijn er heel trots op om samen met de KNHS deze buitenrij-beleving nog mooier maken. We zetten in op het digitaal ontsluiten van de mooiste routes en ruiterpaden van Nederland zodat buitenrijden voor iedereen toegankelijk is en dus nog meer genieten wordt.”

Info: www.hv-polo.com

Categorie: buitenrijden, sponsors

Ander Nieuws

  • Column Theo Fledderus: Er op uit!
    Column Theo Fledderus: Er op uit!
  • Uitbreiding samenwerking landelijke routedatabank
    Uitbreiding samenwerking landelijke routedatabank
  • Vernieuwing ruiterroutes Zuid-Holland van start
    Vernieuwing ruiterroutes Zuid-Holland van start