KNHS en Meeus tekenen intentieverklaring voor langdurige samenwerking

Geplaatst op 22 juni 2017

Vandaag tekenden Rens Plandsoen, algemeen directeur KNHS, en Coen Mom, bestuursvoorzitter van de Unirobe Meeus Groep, een intentieverklaring voor een langdurige samenwerking tussen beide partijen. Decor van deze ondertekening was het prachtige internationale top paardensport concours CHIO Rotterdam. De KNHS en Meeus gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die van toepassing zijn voor de paardensport.

“Paardensport is een van de mooiste sporten van Nederland. Het is stoer en uitdagend. Een echte levensstijl, want je raakt nooit uitgeleerd. Omdat de beoefening van paardensport ook risico’s met zich meebrengt willen wij er voor zorgen dat die risico’s zo veel mogelijk beperkt worden. Samen met Meeus gaan we kijken hoe we dit kunnen doen via innovatieve moderne middelen. Met voorlichtingscampagnes, preventie- en verzekeringspakketten speciaal gericht op de paardensport.” aldus Rens Plandsoen.

Coen Mom vult aan: “Als Meeus zijn wij in staat om echte maatwerk pakketten voor de paardensport community samen te stellen. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar en kunnen daarom altijd het beste uit de markt aanbieden. Daarnaast is de paardensport binnen Meeus een geliefde sport, waardoor we er trots op zijn dat we nu samen met de KNHS de paardensporters in Nederland optimaal kunnen gaan bedienen.”

Categorie: verzekering

Ander Nieuws

  • Leren paardrijden: Gebroken lijn
    Leren paardrijden: Gebroken lijn
  • Verkiezing van de Hippisch instructeur/docent van het jaar 2019
    Verkiezing van de Hippisch instructeur/docent van het jaar 2019
  • Zwangerschap en paardrijden
    Zwangerschap en paardrijden