­ KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen 2018 - KNHS

KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen 2018

Geplaatst op 23 oktober 2017 in Springen

Begin 2018 wordt er voor de beste Nederlandse jeugd springruiters weer de KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen georganiseerd. De eerste wedstrijd wordt verreden op 20 januari in Utrecht, de finale vindt plaats op 18 maart in Lichtenvoorde.

DE KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen kent rubrieken voor Young Riders, Junioren, Children en pony combinaties. Het belangrijkste doel van de competitie is de promotie, ontwikkeling en doorstroming van ruiters in de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Pony’s.
De (competitie)wedstrijden lenen zich ook heel goed als voorbereiding op de internationale sport. De competitiewedstrijden worden verreden op representatieve wedstrijden en zullen een progressief karakter hebben. Dit houdt in dat de wedstrijden, in overleg met de bondscoach en de parcoursbouwer, technischer en zwaarder gebouwd zullen gaan worden richting de finale.

Kalender KNHS-Luzac Jeugdcompetitie Springen 2018:
Zaterdag 20 januari, Utrecht
Zondag 4 februari, Saasveld
Zondag 11 februari, Wierden
Zondag 4 maart, Kronenberg
Zondag 18 maart, Lichtenvoorde (aansluitend finalemiddag)

Kijk hier voor alle informatie, de actuele kalender en de voorwaarden voor deelname op knhs.nl/luzac

Luzac is een particuliere onderwijsinstelling met diverse vestigingen in Nederland en biedt persoonlijk particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, van brugklas tot diploma. Kinderen krijgen hier begeleiding op maat en veel persoonlijke aandacht. Ideaal voor kinderen die bijvoorbeeld aan intensieve topsportbeoefening doen, zoals de deelnemers van de jeugdcompetitie springen. Luzac stimuleert leerlingen om op beide vlakken het beste uit zichzelf te halen en draagt graag bij aan de ontwikkeling van jong sporttalent in een competitieve omgeving.

Ander Nieuws

  • Maikel van der Vleuten derde in Grote Prijs Valkenswaard
    Maikel van der Vleuten derde in Grote Prijs Valkenswaard
  • Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 mei 2021
    Deelnemers internationale wedstrijden 3 t/m 9 mei 2021
  • Peelbergen nieuwe locatie kwalificatie Longines EEF Series
    Peelbergen nieuwe locatie kwalificatie Longines EEF Series