­ KNHS wint DNA Award voor Young Leaders Program - KNHS

KNHS wint DNA Award voor Young Leaders Program

Geplaatst op 15 juni 2017

De KNHS heeft donderdagavond 15 juni 2017 met het Young Leaders Program de DNA Award gewonnen in de categorie ‘Vernieuwer-vereniging’. De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en heeft jaarlijks een prijs voor de beste, meest opvallende en inspirerende Vernieuwer.

In het juryrapport wordt het Young Leaders Program ‘briljant’ genoemd. “In het plan verbindt de vereniging de ruitersport met de samenleving en speelt ze in op wensen van ouders. Het plan is goed doordacht en onderbouwd. Het is tevens heel slim verbonden met het opbouwen en ontwikkelen van actief talent voor de vereniging. KNHS zet sterk in op het boeien van haar leden en het bevorderen van de betrokkenheid bij de vereniging. Hierbij gaat ze verder dan de binding via wedstrijdlicenties en het áutomatische lidmaatschap via de bij FNRS aangesloten maneges,” aldus het rapport.

De prijs werd uitgereikt tijdens het Jaarcongres  ‘Deel de toekomst’ bij Fokker Terminal in Den Haag. Fenna Westerduin (r) en Meggie van der Kamp (l) namen de Award in ontvangst. “Zo zie je maar dat veel mensen geloven in het paard als leermeester!”

Over het Young Leaders Program

De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden met het ‘Young Leaders Program’. In dit programma ontmoeten sport en de maatschappij elkaar en worden deelnemers niet alleen fysiek uitgedaagd maar ontwikkelen ze tegelijkertijd waardevolle vaardigheden die bijdragen aan succesvolle deelname in de huidige maatschappij.

Wil je meedoen of het Young Leaders Program aan bieden?

Kijk voor alle informatie over het programma, de deelnemende maneges en vereniging en alle andere informatie op youngleadersprogram.nl of mail naar youngleadersprogram@knhs.nl.

Categorie: YLP, Young Leaders Program, award

Ander Nieuws

  • Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
    Masterclass Organiseren door Academy Bartels voor KNHS Young Leaders
  • De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders
    De eerste certificaten ‘Geef de jeugd een stem’ uitgereikt aan KNHS Young Leaders
  • 14 juni online inspiratiesessie KNHS Young Leaders Program
    14 juni online inspiratiesessie KNHS Young Leaders Program