­ KNHS zoekt nieuwe voorzitter Enduranceforum - KNHS

KNHS zoekt nieuwe voorzitter Enduranceforum

Geplaatst op 07 juni 2017

Na drie jaar stopt Wendy van den Barselaar als voorzitter van het KNHS Enduranceforum. Wendy is in de afgelopen twintig jaar in verschillende functies actief geweest binnen de paardensport, maar wil zich nu gaan richten op andere dingen. De KNHS is daarom op zoek naar een nieuwe forumvoorzitter voor de discipline endurance.

Wendy kijkt met een plezier terug op haar termijn in het forum. ”Het KNHS Enduranceforum bestaat uit bevlogen mensen en heeft de afgelopen jaren goede resultaten bereikt, zo is de Hippiade Endurance opgestart, recent het gehele wedstrijdreglement endurance herschreven en denkt het forum na over de toekomst van de endurancesport in Nederland.”

“De leden van het enduranceforum zijn zeer actief in en met de sport vanuit diverse achtergronden en de samenwerking met de Technische Commissie en het bestuur van de nationale vereniging wordt regelmatig opgezocht,” vertelt Wendy. “Binnen het KNHS Enduranceforum heerst een positieve sfeer en iedereen is in voor het blijven zoeken naar verbetering.”

De KNHS is Wendy van den Barselaar zeer dankbaar voor haar inzet en gaat nu op zoek naar een nieuwe voorzitter voor het KNHS Enduranceforum. Voor meer informatie, het profiel en voor aanmelding kan men contact opnemen via directiesecretariaat@knhs.nl.

Het Enduranceforum
Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het Enduranceforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Lisanne Kooiker. 

De leden van het enduranceforum worden gekozen door de leden van de KNHS Endurancevereniging in de algemene ledenvergadering. De forumleden zijn actief in het veld en nemen het geen zij tegenkomen in het veld mee naar Ermelo. Ben je lid van de KNHS en heb je een idee, suggestie of onderwerp dat je graag aan het enduranceforum wil voorleggen? Neem dan contact op met het Enduranceforum via forumendurance@knhs.nl

Categorie: enduranceforum

Ander Nieuws

  • Verslag enduranceforum  27 januari 2020
    Verslag enduranceforum 27 januari 2020
  • Verslag Enduranceforum 28 oktober
    Verslag Enduranceforum 28 oktober
  • Vergadering Endurance Forum 16 september 2019
    Vergadering Endurance Forum 16 september 2019