­ KNHS zoekt nieuwe voorzitter Eventingforum - KNHS

KNHS zoekt nieuwe voorzitter Eventingforum

Geplaatst op 20 maart 2017

Na drie jaar stopt Dirk Stuip als voorzitter van het KNHS Eventingforum. “Na tien jaar lid geweest te zijn van de KNHS Ledenraad, als voorzitter van de Belangenvereniging Eventing, en drie jaar als voorzitter van het KNHS Eventingforum vind ik dat het tijd is voor nieuw bloed.” De KNHS is daarom op zoek naar een nieuwe forumvoorzitter voor de discipline eventing.

Stuip kijkt goed terug op zijn termijn in het forum. “Het KNHS Eventingforum is een zeer positieve club en we hebben de afgelopen jaren samen mooie resultaten bereikt. Om een paar voorbeelden te geven: er wordt gewerkt aan nieuwe formats zoals de Eventing Derby. Regels zijn versimpeld en versoepeld en er ligt een mooie ambitie voor een nieuw meerjarenbeleidskader.”

“De leden van het eventingforum zijn in hun eigen regio zeer actief met trainingen, thema-avond en andere activiteiten,” vertelt Dirk Stuip. “Het KNHS Eventingform heeft een zeer positieve sfeer en kent een zeer open houding ten opzicht van elkaar en vernieuwing.”

Dirk Stuip blijft actief in de sport en als commentator en gaat nieuwe online initiatieven ontplooien rondom internationale wedstrijden. De KNHS is Dirk Stuip zeer erkentelijk en dankbaar voor zijn jarenlange inzet en gaat nu op zoek naar een nieuwe voorzitter voor het KNHS Eventingforum. Voor meer informatie en voor aanmelding kan men via directiesecretariaat@knhs.nl contact opnemen.

Het Eventingforum
Elke discipline in de paardensport heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau. Het Eventingforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Gert Naber. Iedere regio vaardigt in het Eventingforum iemand af met de juiste kennis, expertise en passie. Deze persoon is regionaal actief en slaat een brug tussen de paardensporters, de regio en Ermelo. Ben je lid van de KNHS en heb je een idee, suggestie of onderwerp dat je graag aan het eventingforum wil voorleggen? Neem dan contact op met de vertegenwoordiger van jouw regio. Je vindt de contactgegevens van op deze website.

Foto: Arnd.nl

Categorie: eventingforum

Ander Nieuws

  • Verslag Eventingforum 28 november 2019
    Verslag Eventingforum 28 november 2019
  • Verslag eventingforum 11 juni 2019
    Verslag eventingforum 11 juni 2019
  • Verslag eventingforum 26 februari 2019
    Verslag eventingforum 26 februari 2019