­ KNHS zoekt nieuwe voorzitter menforum - KNHS

KNHS zoekt nieuwe voorzitter menforum

Geplaatst op 23 november 2017 in Mennen & para

Na drie jaar stopt Hermann van den Bosch als voorzitter van het KNHS Menforum. “Na een periode van in totaal ongeveer zes jaar lid geweest te zijn van eerst het KNHS Menplatform en later voorzitter van het KNHS Menforum wordt steeds lastiger om deze functie te combineren met mijn dagelijkse werk. Half werk leveren is niet mijn stijl en daarom is het tijd om te stoppen.” De KNHS is daarom op zoek naar een nieuwe forumvoorzitter voor de discipline mennen.

Hermann kijkt positief terug op zijn termijn in het forum. “Het KNHS Menforum heeft de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt. Het belangrijkste voorbeeld hiervan is dat we een aantal hervormingen hebben doorgevoerd in de sport die enerzijds bijdragen aan een laagdrempelige instroom in de sport en anderzijds op het hogere niveau de onderlinge competitie verbetert. Er ligt nu een mooie basis om onze sport verder door te ontwikkelen”. De KNHS is Hermann zeer erkentelijk en dankbaar voor zijn jarenlange inzet en gelukkig blijft Hermann actief in de sport als official, zowel nationaal als internationaal en als KNHS-opleider. 

Wie wordt de nieuwe voorzitter van het menforum?
In de vacature voor voorzitter menforum staat het profiel van de persoon die we zoeken. Wie aan het profiel voldoet en enthousiast is om aan de slag te gaan voor de mensport, kan tot 1 januari 2018 zijn of haar motivatie e-mailen directiesecretariaat@knhs.nl. Meer informatie over de sollicitatieprocedure staat in de vacaturetekst.

Over het menforum
Bij de KNHS heeft elke discipline heeft een eigen forum. Daar wordt nagedacht over de sport, worden nieuwe ideeën besproken en spelregels bepaald. Er wordt gekeken naar de hele breedte van de paardensport, dus van instroom tot topniveau.  Ieder mendistrict vaardigt twee mensen met de juiste kennis, expertise en passie af naar het menforum . Deze personen zijn regionaal actief en slaan bruggen tussen paardensporters, het mendistrict en de KNHS in Ermelo. Het menforum wordt vanuit de KNHS werkorganisatie ondersteund door disciplinespecialist Arjen Coppoolse.
Maak kennis met het menforum

Categorie: vacature

Ander Nieuws

  • WK vierspannen 2020 in Valkenswaard
    WK vierspannen 2020 in Valkenswaard
  • Koos de Ronde: ‘Liever mennen dan schilderen’
    Koos de Ronde: ‘Liever mennen dan schilderen’
  • Wedstrijden vanaf 1 juli: informatie voor wedstrijdorganisaties en ruiters
    Wedstrijden vanaf 1 juli: informatie voor wedstrijdorganisaties en ruiters