­ Kom naar de KNHS-stand op Horse Event - KNHS

Kom naar de KNHS-stand op Horse Event

Geplaatst op 07 september 2017

Net als elk jaar is ook dit jaar de KNHS weer van de partij op Horse Event met een eigen stand. Je vindt de KNHS-stand voor de KNHS-hal (Amaliahal). Natuurlijk kan je ook dit jaar weer in de stand terecht voor de unieke KNHS-merchandiselijn met mooie T-shirts en een pet voor een klein prijsje waar je als ruiter niet zonder wilt. Ook is PK weer van de partij met uitverkoop van de zomercollectie. Daarnaast hebben we nog een aantal mooie acties.

Ga veilig op pad met Meeùs
Heel trots zijn wij op onze samenwerking op het gebied van veiligheid en verzekeringen met Meeùs Verzekeringen. Samen met Meeùs hebben we een actie waarmee je kans maakt op een cap van KEP Italia. Ook kun je voor slechts € 3,50 (normaal € 9,95) een tag – een identiteitsplaatje voor aan je zadel met de naam van je paard en jouw mobiele nummer. Dat geeft toch een veilig gevoel.

Voor de kleintjes: de Bixie Rosline Fanclub
De jongste ruiters kunnen kennis maken met de Bixie Rosline Fanclub. Rosline zet zich in voor de promotie en het organiseren van Bixie evenementen door het hele land. Word je lid van de Bixie Rosline Fanclub, dan ontvang je direct de super toffe Bixie schoolagenda voor het nieuwe schooljaar. Ook kun je meedoen aan een leuke kleurplatenwedstrijd waarmee je kans maakt op leuke prijzen. Vraag in de stand naar de voorwaarden of kijk op www.roslinefanclub.com.

Voer je paard in stijl
Van sommige spullen heb je nooit genoeg! Emmers en voerscheppen bijvoorbeeld. Koop in de stand een oranje emmer en voerschep met KNHS-logo samen voor maar € 10,-. Wedden dat jouw paard of pony voortaan zijn beste beentje voor je voorzet?

Vraag het aan de medewerkers van de KNHS
Uiteraard kun je in de stand ook terecht voor al je vragen over de KNHS, het lidmaatschap, het aanvragen van een startpas, buitenrijden, KNHS-opleidingen, het KNHS Ruiter- en Menbewijs en alles wat je nog meer wilt weten.

Top clinics en zinderende competities in KNHS-hal
Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen in de KNHS-hal (Amaliahal). Hier vind je gedurende alle dagen van Horse Event de hele dag een afwisselend programma met onder andere: Western met koudbloeden, TREC en Working Equitation, clinics met Rien van der Schaft, Imke Schellekens-Bartels, Alice Naber, Mans Buurman en Annemarie van der Toorn. En vergeet de zinderende competities niet. Op zaterdag worden de halve finale en finale van de Harry’s Horse Zitcompetitie verreden. Zondag start de landelijke voorronde van de KNHS FNRS Springcompetitie. Op deze dag is ook de spannende finale van de ‘Lol met je knol’ competitie. Kijk voor het volledige programma op www.knhs.nl/horse-event.

Secretariaat Zit- en Springcompetitie
Doe je mee aan de Harry’s Horse Zitcompetitie of KNHS FNRS Springcompetitie? Dan vind je het secretariaat hiervoor in de KNHS-stand.

We hopen je te mogen begroeten in de KNHS-stand en wensen je heel veel plezier op Horse Event!

 

 

 

Ander Nieuws

  • Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
    Promotie tot Level 4 (5*) jurylid voor Ineke Jansen
  • Kom je werken bij de KNHS?
    Kom je werken bij de KNHS?
  • Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag
    Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag