­ Kom naar het KNHS-Rosline Bixie Kerst Event - KNHS

Kom naar het KNHS-Rosline Bixie Kerst Event

Geplaatst op 02 november 2017

Op zondag 17 december 2017 organiseren de KNHS en Rosline Fanclub het eerste indoor Bixie Kerst Event op het KNHS-centrum in Ermelo. Houd je van pony’s en ben je lid van de KNHS of de Rosline Fanclub? Dan mag je dit nieuwe event in kerstsfeer zeker niet missen. Inschrijven kan vanaf vrijdag 17 november om 8.00 uur. Wees er snel bij!

Wat is het KNHS-Rosline Bixie Kerst Event?
Het KNHS-Rosline Bixie Kerst Event is een nieuw evenement waar kinderen van 6 t/m 13 jaar oud met een eigen pony (dit mag uiteraard ook een verzorg- leen- of manegepony zijn) mee kunnen doen aan een dressuurclinic op Bixie niveau. Je rijdt een Bixieproef en krijgt daarna uitgebreid commentaar en tips van de jury. Tijdens deze dag is er ook een para dressuurrubriek voor kinderen met een beperking onder begeleiding van Frank Hosmar! In de middag is er een Rosline Bixie Kerstspel voor alle deelnemers aan de dressuurclinics. Tijdens het Rosline Bixie Kerstspel mogen kinderen (en de pony’s mits het veilig is) verkleed zijn in het kerstthema. Houd hierbij wel rekening met het dragen van een cap en veilig schoeisel.

Leuke activiteiten voor iedereen met de Bixie Kerstpelletjeskaart
Deelnemers aan het Kerstevent kunnen daarnaast gratis deelnemen aan spelletjes en workshops in kerstsfeer. Zo kun je een kersttaart voor je pony maken (vergeet niet een bakblik of emmertje mee te nemen), een mooie paardenkerstbal knutselen en een super leuk kerstspel.

Broertjes en zusjes en alle kinderen die komen kijken (vanaf 4 jaar) die niet meedoen aan de dressuurclinic en het Bixie Kerstspel, kunnen ook meedoen aan de spelletjes en workshops. Hiervoor kan je de Bixie Kerstspelletjekaart kopen voor € 7,50. Hierbij is ook een gratis consumptie en iets lekkers inbegrepen.  De afgevinkte kaart lever je in bij de stand van Glamourhorze en daar krijg je een coole attentie.

Show
In de pauze is er een show met Eva Roemaat en haar paarden Shilas en Flip. De show staat in het teken van plezier, vriendschap en laten leren. Vrijheidsdressuur is het aanleren van natuurlijke bewegingen op een commando. Dit kan het commando zijn met de zweep, stem, je lichaamstaal of alle drie. Maar wat Eva het belangrijkste vindt, is plezier! Niks moet, daarmee houdt ze eer aan de naam vrijheids(!)-dressuur. Het doel is om met een paard te genieten en te werken aan een samenwerking, een band, maar samen leren en ontdekken. Dit kan je met kleine oefeningen doen zoals een kus geven, voetje geven of lachen. Maar ook oefeningen zoals het steigeren en het zitten.

Iedereen is welkom
Toegang en parkeren is gratis, dus neem je hele familie mee. Naast leuke activiteiten voor kinderen is er ook een gezellig strodorp met leuke standjes. We maken er een mooi kerstfeestje van voor de hele familie. Wil je meer weten over Bixie? Kom dan langs in onze KNHS Rosline stand. de Het Bixie Kerstevent begint om 8.30 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur.

Inschrijven
Wil jij dit super gave KNHS-Rosline Bixie Kerstevent niet missen? Schrijf je dan snel in! Vanaf vrijdag 17 november om 8.00 uur kun je je inschrijven via www.concours.nl. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk is. De kosten voor deelname aan deze dag zijn € 30,-. Hiervoor kan je meedoen aan de dressuurclinic, het Bixie kerstspel, de spelletjes en workshops en dit is inclusief wat lekkers en een consumptie. Daarnaast krijgen je echt een supermooi kerstcadeau aangeboden door don Uitzendgroep! Je mag deze bijzondere dag gewoon niet missen dus!

Heb je nog vragen? Of wil je op dit unieke KNHS-Rosline Bixie event ook jouw product of dienst laten zien? Neem dan contact op met Cindy Denessen of Solange Hermans van de Rosline Fanclub via het e-mailadres roslinefanclub@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl/bixiekerstevent en www.roslinefanclub.com.

Categorie: Bixie, Bixie Kerst Event

Ander Nieuws

  • HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
    HORKA hoofdsponsor van Bixiedag 2022
  • Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!
    Bixiedag 2022 een ponyfeest dat je niet mag missen!
  • Save the date! Bixiedag 9 augustus 2022
    Save the date! Bixiedag 9 augustus 2022