Leopold van Asten derde in GCT Grand Prix Berlijn

Geplaatst op 29 juli 2017 in Springen

Leopold van Asten reed zijn merrie VDL Groep Beauty vanmiddag naar de derde plaats in de Global Champions Tour Grand Prix in Berlijn. Christian Ahlmann won met Codex One. Harrie Smolders houdt de leiding in de Global Champions Tour. Met Captial Colnardo werd Harrie elfde in Berlijn.

Slechts drie van de 24 combinaties wisten zich in Berlijn voor de barrage te plaatsen. Leopold van Asten was de eerste en beet het spits af in de barrage. In de kleine, ovaalvormige ring maakte VDL Groep Beauty twee springfouten. De Duitse Simone Blum reed daarna foutloos. Haar resultaat werd verbeterd door Christian Ahlmann met Codex One. Een mooie podiumplaats voor Van Asten, die in de eerste omloop overtuigend rondging met zijn schimmelmerrie.

Harrie Smolders was vanuit Hickstead, waar hij gisteren met Don VHP Z twee foutloze omlopen in de Nations Cup reed, naar Berlijn gevlogen. Met Capital Colnardo werd Harrie met 5 strafpunten elfde in de Grand Prix. Daarmee houdt Smolders de leiding in de Global Champions Tour na 11 van de 15 wedstrijden.

Klik hier voor de volledige uitslag

Klik hier voor de tussenstand van de Global Champions Tour

Foto: Leopold van Asten en VDL Groep Beauty (www.hippofoto.be)

Ander Nieuws

  • Leren Paardrijden: Losrijden bij het springen *Video
    Leren Paardrijden: Losrijden bij het springen *Video
  • KNHS Instructeurscongres 2019: Een leven lang leren
    KNHS Instructeurscongres 2019: Een leven lang leren
  • Marc Houtzager vijfde in GCT Grand Prix St Tropez
    Marc Houtzager vijfde in GCT Grand Prix St Tropez